tak mi sie pomyslalo...
czy jak napisze na Allegro ze kotka to Czarna Mama to czy ktos potencjalnie nia zainteresowany nie pomysli ze to kotka w ciazy?
wtedy moze ja odrzucic a szkoda by bylo...
jak uwazacie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agitarius pisze:Dziewczyny dzisiaj znowu ktoś dzwonił za Wtorkiem tak to go nikt nie chciał a teraz jak już m swoich Dużych to jest rozchwytywany![]()
Zaproponowałam Panu innego kota.Zgodział się ale musi to być kotek bardzo łagodny jako towarzysz dla drugie kotka i dzieckaNie chce ze schroniska tylko z domu tymczasowego tłumaczy sie że chce kota sprawdzonego
Macie taką kicie na wydanie.Pan wydawał się sympatyczny taki spokojny myśle , że będzie dobry domek stracili niedawno kotka i chcą drugiego
tangerine1 pisze:agitarius pisze:Dziewczyny dzisiaj znowu ktoś dzwonił za Wtorkiem tak to go nikt nie chciał a teraz jak już m swoich Dużych to jest rozchwytywany![]()
Zaproponowałam Panu innego kota.Zgodział się ale musi to być kotek bardzo łagodny jako towarzysz dla drugie kotka i dzieckaNie chce ze schroniska tylko z domu tymczasowego tłumaczy sie że chce kota sprawdzonego
Macie taką kicie na wydanie.Pan wydawał się sympatyczny taki spokojny myśle , że będzie dobry domek stracili niedawno kotka i chcą drugiego
No to moze Pusia, która jest u iwony.
Podobno jest bardzo miła i łagodna.
agitarius trwaja rozmowy z pania na która dałas mi namiary.
najbardziej spodobał się Feluś
tangerine1 pisze:TADAAAAAM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Felek ma dom![]()
I to bardzo fajny![]()
Tylko jest problem z transportem.
potrzebny transport na trasie schronisko-Bedzin
dla dwoch kotkow![]()
Irma nasza kchana bierze nastepnego tymczasa
(zobaczymy jutro ktory kot bedzie w potrzebie)
nowy domek Felka mieszka bardzo blisko Irmy wiec mozna je zawiesc razem.
Ja i Ola bedziemy jezdzily z Gargamelcia na trasie Katowice- Sosnowiec.
Nie wiem czy uda sie w to wcisnac jeszcze Bedzin
ko_da1 pisze:może na tymczas Bajeczke co?? jest taka cudna i zagubiona , nie radzi tam sobie
wiecie co ......nikt sie Gapciem nie zachwyca nosz pasqdy![]()
tangerine1 pisze:ko_da1 pisze:może na tymczas Bajeczke co?? jest taka cudna i zagubiona , nie radzi tam sobie
wiecie co ......nikt sie Gapciem nie zachwyca nosz pasqdy![]()
Bajeczka jest na samym czele listy kandydatow na tymczasa u Irmy![]()
dzieczyny i oglaszam alarm transporterkowy![]()
jak nam przyjdzie jutro przewiesc 3 koty, to nie bardzo wiem w czym![]()
a Gapcio cudny oczywiscie![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości