trawa11 pisze:Oddam Trawniczkiza darmo
a czym sobie zaszkodziły?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:Oddam Trawniczkiza darmo
ewung pisze:trawa11 pisze:Oddam Trawniczkiza darmo
a czym sobie zaszkodziły?
kalair pisze:Z kotami zawsze są ekstremalne przeżycia..
Femka pisze:nie przesadzaj z tym narzekaniem
ewung pisze:ale miałaś dziś zakręcony dzionek. U nas tez dziś średnio - Karol chory cały dzień w łóżku, rano skoczył do warsztatu z autem a tam wycenili robotę na 500 zł (załamać się można). No i w ogóle jestem maksymalnie dziś zestresowana. Dobrze że już weekend
-Buffy- pisze:Traweczko,
ciesz się, że dzisiaj nie piątek 13-go.
trawa11 pisze:dziaj stwierdzilam ,ze Małgoska to chyba chora,bo od wczoraj na choince nie byla
O ,jakze sie myliłam
,zbyt krótka ta choroba była
-Buffy- pisze:trawa11 pisze:dziaj stwierdzilam ,ze Małgoska to chyba chora,bo od wczoraj na choince nie byla
O ,jakze sie myliłam
,zbyt krótka ta choroba była
Dobrze, że po przeżyciu dla niej makakbrycznych chwil w zamkniętej szufladzie, tak szybko doszła do siebie.![]()
A na temat 13-go, to już nic nigdy nie powiem.
trawa11 pisze:ewung pisze:ale miałaś dziś zakręcony dzionek. U nas tez dziś średnio - Karol chory cały dzień w łóżku, rano skoczył do warsztatu z autem a tam wycenili robotę na 500 zł (załamać się można). No i w ogóle jestem maksymalnie dziś zestresowana. Dobrze że już weekend
ojejku500zl
,szkoda gadać
czyli nie zrobił tego?
Ewus ,a koty tez ze soba zabierzecie
ewung pisze:trawa11 pisze:ewung pisze:ale miałaś dziś zakręcony dzionek. U nas tez dziś średnio - Karol chory cały dzień w łóżku, rano skoczył do warsztatu z autem a tam wycenili robotę na 500 zł (załamać się można). No i w ogóle jestem maksymalnie dziś zestresowana. Dobrze że już weekend
ojejku500zl
,szkoda gadać
czyli nie zrobił tego?
Ewus ,a koty tez ze soba zabierzecie
Zrobili tak na szybko ale żeby to zrobić porządnie to większa robota. A za to dzisiejsze spawanie nie wzięli kasy bo się może szybko rozlecieć.
Koty oczywiście z nami jadą. Nie ma innej opcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra i 173 gości