Moderator: Estraven
Mała1 pisze:pomyslcie tez nad klatką-jedna jest u mnie jakby co-a tam kuwetka ze zwirkiem pomoeszanym z ziemia
mika_xx pisze:a jak sie czuje Bunia? jest juz zdrowa?
bo nie wiem w jakim dziale na stronke ja wrzucic, czy na tymczas, czy na koty w trakcie leczenia
karee pisze:Najnowsze wiesci: Sylwester przez noc troche jeszcze mial biegunke, siusianie odbywa sie takze, bo kotek duzo pije. Widac nie mial dlugo dostepu do wody. Siusial na poslanku, bidoczek, ale do kuwetki rano podobno probowal tylko nie trafilIwonka2 od jutra juz mieszka juz u siebie bo bachor;) ktorego pilnowala wydal cala kase jaka zostawila mu mama i stwierdzil, ze jedzie do dziadkow na ferie, bo juz tu nie ma co robic. No i dobrze. Teraz iwonka2 bedzie tulic Sylwusia i uczyc go siusiania
![]()
Dzis wieczorem rusza moje kolejne bazarki
karee pisze:Najnowsze wiesci: Sylwester przez noc troche jeszcze mial biegunke, siusianie odbywa sie takze, bo kotek duzo pije. Widac nie mial dlugo dostepu do wody. Siusial na poslanku, bidoczek, ale do kuwetki rano podobno probowal tylko nie trafilIwonka2 od jutra juz mieszka juz u siebie bo bachor;) ktorego pilnowala wydal cala kase jaka zostawila mu mama i stwierdzil, ze jedzie do dziadkow na ferie, bo juz tu nie ma co robic. No i dobrze. Teraz iwonka2 bedzie tulic Sylwusia i uczyc go siusiania
![]()
Dzis wieczorem rusza moje kolejne bazarki
karee pisze:Zapraszam na bazarek dla kota Sylwestra
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2758234#2758234
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 336 gości