Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Aaaaaaaaaa...ale ja zapomniałam wcześniej dodać, że nie mam pomysłu na Beneficjenta, tylko zupełnie inny.
Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
Żeby ktoś, kto nie może się zdeklarować z regularną wpłatą mógł w ten sposób wesprzeć Fundusz. Byłaby to taka trochę "randka w ciemno"wystawiamy aukcję a Beneficjent jest niespodzianką...
Ale teraz nie wiem, czy to dobry pomysł
Theodora pisze:Ktoś tu wspominał o Bazarku![]()
![]()
lubię Bazarek
![]()
i te emocje licytacji
![]()
![]()
Bo ja tego....no.....jakoś dyktaturze się poddawać nie potrafięi aspołeczna jestem
Theodora pisze:Oooooo, emocje licytacji i element niespodzianki![]()
Theodora pisze:No Pixie, przecież ja wiem, na czym Dzidziulcowy Fundusz polega. Jak zwykle jestem merytorycznie doskonale przygotowana
całkiem niezły ten dekret, Caryco Pixiepixie65 pisze: Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
Żeby ktoś, kto nie może się zdeklarować z regularną wpłatą mógł w ten sposób wesprzeć Fundusz. Byłaby to taka trochę "randka w ciemno"wystawiamy aukcję a Beneficjent jest niespodzianką...
ziemowit pisze:całkiem niezły ten dekret, Caryco Pixiepixie65 pisze: Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
to by beneficjentem aukcji był Fundusz Dzidziulcowy, a Fundusz potem by po prostu dochód z Bazarku dystrybuował dalej, tak?
yes! yes! yes! znaczy - trzy razy takpixie65 pisze:ziemowit pisze:całkiem niezły ten dekret, Caryco Pixiepixie65 pisze: Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
to by beneficjentem aukcji był Fundusz Dzidziulcowy, a Fundusz potem by po prostu dochód z Bazarku dystrybuował dalej, tak?
Dokladnie tak, Ziemowicie...![]()
I oczywiście, jak zwykle w przypadku dyktaturowaniapełna dowolność
chętni mogą licytować, albo wystawiać "obiekty" na rzecz Funduszu.
ziemowit pisze:yes! yes! yes! znaczy - trzy razy takpixie65 pisze:I oczywiście, jak zwykle w przypadku dyktaturowaniapełna dowolność
chętni mogą licytować, albo wystawiać "obiekty" na rzecz Funduszu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 101 gości