AWARYJNY "Serce na Dłoni" po raz ostatni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2008 18:26

Matko Dyktaturko, już wieczór 8)
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw sty 10, 2008 18:29

Dzie :?: 8O
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw sty 10, 2008 18:31

pixie65 pisze:Dzie :?: 8O

jak to dzie?
za oknem 8O
Obrazek

Femka

Post » Czw sty 10, 2008 18:41

Aaaaaaaaaa... :oops: ale ja zapomniałam wcześniej dodać, że nie mam pomysłu na Beneficjenta, tylko zupełnie inny.
Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
Żeby ktoś, kto nie może się zdeklarować z regularną wpłatą mógł w ten sposób wesprzeć Fundusz. Byłaby to taka trochę "randka w ciemno" :arrow: wystawiamy aukcję a Beneficjent jest niespodzianką...

Ale teraz nie wiem, czy to dobry pomysł :?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw sty 10, 2008 18:45

pixie65 pisze:Aaaaaaaaaa... :oops: ale ja zapomniałam wcześniej dodać, że nie mam pomysłu na Beneficjenta, tylko zupełnie inny.
Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
Żeby ktoś, kto nie może się zdeklarować z regularną wpłatą mógł w ten sposób wesprzeć Fundusz. Byłaby to taka trochę "randka w ciemno" :arrow: wystawiamy aukcję a Beneficjent jest niespodzianką...

Ale teraz nie wiem, czy to dobry pomysł :?

myślę, że dobry, a w dodatku sprawdzony. Dorota wystawiała bazarki najczęściej na "dowolne koty". Działało, aukcje szły pełną parą.
Tu też wiadomo byłoby tylko, że na koty.
Obrazek

Femka

Post » Czw sty 10, 2008 19:49

Ktoś tu wspominał o Bazarku :?: :D :?: lubię Bazarek :wink: :!: i te emocje licytacji :wink: :!:
Bo ja tego....no.....jakoś dyktaturze się poddawać nie potrafię :wink: i aspołeczna jestem :oops:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Czw sty 10, 2008 21:07

Theodora pisze:Ktoś tu wspominał o Bazarku :?: :D :?: lubię Bazarek :wink: :!: i te emocje licytacji :wink: :!:
Bo ja tego....no.....jakoś dyktaturze się poddawać nie potrafię :wink: i aspołeczna jestem :oops:

Nooo...ale w ten sposób to już całkiem nie będziesz miała wpływu na rzecz KTÓREGO kota licytujesz... 8) Bo aukcje mogłyby iść cały czas, a kandydatury zgłaszane są w okolicy połowy miesiąca zaś Beneficjent wyłaniany dopiero około 25-28 dnia każdego miesiąca...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw sty 10, 2008 21:19

Oooooo, emocje licytacji i element niespodzianki :D

No Pixie, przecież ja wiem, na czym Dzidziulcowy Fundusz polega. Jak zwykle jestem merytorycznie doskonale przygotowana :wink:

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Czw sty 10, 2008 21:29

Theodora pisze:Oooooo, emocje licytacji i element niespodzianki :D

No tak...A potem Cioteczka Theodora wpadnie w wir i wykosi całą konkurencję... :wink: :D

Theodora pisze:No Pixie, przecież ja wiem, na czym Dzidziulcowy Fundusz polega. Jak zwykle jestem merytorycznie doskonale przygotowana :wink:

Ja wiem, że Ty wiesz.... 8)
Tak "dla porządku" przypomniałam... :wink:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw sty 10, 2008 22:26

Kochana MATKO DYKTATORKO !!!!! jeszcze ja nie wpłaciłam na styczeń :oops:
ale cały cza pamiętam !!!!

jutro wpłacę .....

przepraszam za zwłokę , ale w tym miesiącu duże wydatki na tymczasiki , bo grzyb i infekcje , a dziś jeszcze u małej szylkretki zapalenie płuc :(

Tiger_

Od: Czw sie 17, 2006 10:15

Post » Czw sty 10, 2008 22:45

Oki, oki.... :)
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw sty 10, 2008 22:51

pixie65 pisze: Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...
całkiem niezły ten dekret, Caryco Pixie :wink:

to by beneficjentem aukcji był Fundusz Dzidziulcowy, a Fundusz potem by po prostu dochód z Bazarku dystrybuował dalej, tak?
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pt sty 11, 2008 8:46

ziemowit pisze:
pixie65 pisze: Ponieważ Fundusz nam chudnie wymyśliłam sobie, żeby może w Funduszowej intencji wystawić jakąś aukcję na Bazarku...

to by beneficjentem aukcji był Fundusz Dzidziulcowy, a Fundusz potem by po prostu dochód z Bazarku dystrybuował dalej, tak?

Dokladnie tak, Ziemowicie... :D
I oczywiście, jak zwykle w przypadku dyktaturowania :wink: pełna dowolność :arrow: chętni mogą licytować, albo wystawiać "obiekty" na rzecz Funduszu.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Pt sty 11, 2008 13:17

pixie65 pisze:
ziemowit pisze:

Dokladnie tak, Ziemowicie... :D
I oczywiście, jak zwykle w przypadku dyktaturowania :wink: pełna dowolność :arrow: chętni mogą licytować, albo wystawiać "obiekty" na rzecz Funduszu.
yes! yes! yes! znaczy - trzy razy tak

znaczy - Matka Dyktaturka na prezydenta :D
ObrazekWszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

ziemowit

Od: Wto wrz 07, 2004 19:06

Post » Pt sty 11, 2008 15:44

ziemowit pisze:
pixie65 pisze:I oczywiście, jak zwykle w przypadku dyktaturowania :wink: pełna dowolność :arrow: chętni mogą licytować, albo wystawiać "obiekty" na rzecz Funduszu.
yes! yes! yes! znaczy - trzy razy tak

Rozumiem, że Ty, Zosia i....Aurelia - jesteście ZA :?: :wink: :D
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]