Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kolorowychBungo pisze:A ja - szczerze - mówię wszystkim dobranoc
śpij spokojnie - nie jest tak najgorzej z wizerunkiemskaskaNH pisze: I tak juz mój image legł w gruzach
a myślisz, że Zosia sprawdzała niedokładnie?skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Ziemowita możecie wykluczyć - sprawdziłam łatek u niego brakBungo pisze:Skaska - ja też zaczynam coś niewinnie podejrzewać
Zosiu, sprawdź jeszcze raz, DOKŁADNIE
Oj, zawsze można przeoczyć jakąś małą łatkęziemowit pisze:a myślisz, że Zosia sprawdzała niedokładnie?skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Ziemowita możecie wykluczyć - sprawdziłam łatek u niego brakBungo pisze:Skaska - ja też zaczynam coś niewinnie podejrzewać
Zosiu, sprawdź jeszcze raz, DOKŁADNIE![]()
ziemowit pisze:jakby troszku nos wydłużyć, dodać kilka zmarszczek... to nawet nie dużo roboty a byłoby...
jak sobie chcesz ale to by bardzo wizerunek poprawiłoskaskaNH pisze:ziemowit pisze:jakby troszku nos wydłużyć, dodać kilka zmarszczek... to nawet nie dużo roboty a byłoby...
Co jak co, ale NOSA nie dam sobie wydłużyć
ziemowit pisze:jak sobie chcesz ale to by bardzo wizerunek poprawiłoskaskaNH pisze:ziemowit pisze:jakby troszku nos wydłużyć, dodać kilka zmarszczek... to nawet nie dużo roboty a byłoby...
Co jak co, ale NOSA nie dam sobie wydłużyć
to chyba wygodnie, nie?skaskaNH pisze: Tiaa, i mogłabym palić papierosa pod prysznicem, bez ryzyka, że zamoknie?
dmuchasz w prześcieradło i po kłopocieskaskaNH pisze:ziemowit pisze:to chyba wygodnie, nie?skaskaNH pisze: Tiaa, i mogłabym palić papierosa pod prysznicem, bez ryzyka, że zamoknie?
A złap tu człowieku katarI co wtedy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości