Jaki piękny!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
caty pisze:U mnie kafelki i paczka styropianu - tylko nie mam jak podwieźć!!!
caty pisze:A trochę później ? Bo ja wracam dopiero o 18...
Rennatta pisze:A może wystawić bazarek dla Sosnowca?
Femka pisze:bardzo przepraszam, że w tym wątku, ale tu jest dużo Krakowianek, a ja dzisiaj dostałam telefon od domku zainteresowanego adopcją kotka właśnie w Krakowie. Chodzi o młodego kocurka, takiego małego spryciulka wesołego. Jak ktoś ma takiego tymczasika do wydania, telefon podam na PW.
Femka pisze:bardzo przepraszam, że w tym wątku, ale tu jest dużo Krakowianek, a ja dzisiaj dostałam telefon od domku zainteresowanego adopcją kotka właśnie w Krakowie. Chodzi o młodego kocurka, takiego małego spryciulka wesołego. Jak ktoś ma takiego tymczasika do wydania, telefon podam na PW.
BarbAnn pisze:Femka pisze:bardzo przepraszam, że w tym wątku, ale tu jest dużo Krakowianek, a ja dzisiaj dostałam telefon od domku zainteresowanego adopcją kotka właśnie w Krakowie. Chodzi o młodego kocurka, takiego małego spryciulka wesołego. Jak ktoś ma takiego tymczasika do wydania, telefon podam na PW.
zajrzyj do tego watku
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70 ... ht=bilutek
aassiiaa pisze:Ooooo widze, ze bedzie wiecej kafelek i styropianu - super
bubor pisze:aassiiaa pisze:Ooooo widze, ze bedzie wiecej kafelek i styropianu - super
Tylko czy wejdzie to wszystko do "środka transportu " ? , styropian zajmie troche miejsca
aassiiaa pisze:bubor pisze:aassiiaa pisze:Ooooo widze, ze bedzie wiecej kafelek i styropianu - super
Tylko czy wejdzie to wszystko do "środka transportu " ? , styropian zajmie troche miejsca
hmmm samochod osobowy bedzie a w nim 2 pasazerow.....syropian i kafelki najpierw beda upychane a reszta jak sie nie zmiesci to poczeka na kolejna ture
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą i 106 gości