KOCIAKI W DT ,2 DOROSŁE W CUDOWNYM DS ,2 SZUKAJĄ pilnie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 10, 2008 15:25

mestudio co ty na to :?:

Jo37 bardzo ci dziekuje :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw sty 10, 2008 16:51

zaraz lece po dwa nastepne...
kurcze jak ja nie lubie tak po ciemku chodzić i to z ciężarem :oops:
żadnego chłopa w domu ..ło ja biedna :strach:

kociaki zostawiam w lecznicy i z tamtąd odbiera seniorita....

moze Ania napisze coś o dziewczynce :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 10, 2008 17:29

to pomalutku przybywa pomocników :)

a te dorosłe koty gdzie śpią ? w piwnicy ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sty 10, 2008 17:31

odzywam sie dopiero teraz... na razie nie zdziałalam nic, po pracy mieszkanie wygladało ok, wiec kupe wali do kuwety najwidoczniej ;) oczka paskudne jak diabli....
Dorcia, nie dam rady podjechac a ni nic nie dam rady, dzis w pracy zemdlałam i przelezalam na kozetce u pielęgniarki......jestem wyrwana z kontekstu... ale załatwilam znajomego weta ktory za godz. przyjedzie zbada i da jej co trzeba wiec bez strachu
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Czw sty 10, 2008 20:18

Aniu kuruj się i malizne też..ona najmniejsza z rodzenstwa 1.25 dkg.
kocurek biały 1.70 dkg
koteczka bura 1.55dkg.

Kociaki maja początki Kk,dostały antybiotyk ,tolfine ,odrobaczonko,odpchlonko ,Advocat na grzbiecik,uszy koszmarne,trudno było odmoczyc,ale się w koncu udało .
Koteczka miała całkowicie zaczopowane ucho :cry: zrobiłam fotke tego co wyciagneła wetka...niestety są rani i odleżyny... :cry:

co mogłam zrobiłam i kupiłam... :oops:
Dziewczyny jestem wam przeogromnie wdzięczna za pomoc,szkoda mi tych kocinek...żebyście widziały te uszy :cry: jak musiało to męczyć i boleć...

senioritka ..red_devil ogromne dzięki :1luvu:
teraz tylko ładne fotki i wystawiamy na allegro...co wy na to?
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 10, 2008 20:30

Dorcia kochana a co z ta kobietą od tych kociaków?
mówiłaś, że ona zapłaci za leczenie, za szczepienia tych maluchów

cos sie stało?rozmyśliła się? co ona mówi?

przecież obiecała :?

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw sty 10, 2008 21:14

witam ponownie:) kota po wizycie domowej pana doktora :) dostała zastrzyk (nie wiem co) dostala tez krople Dicortinef i antybiotyk w zawiesinie podawany domordkowo, nazywa się to na "C" , chyba Curam ale głowy nie daje bo sie starl napis na buteleczce :P ale jako ze kolega jest bardzo dobrym wetem to ufam ze wiedzial co robi ;)ale generalnie kota jest silna i poza poczatkiem w zasadzie tego kataru zdrowa ;) w kazdym razie nie zachowuje sie jak chora bo galopuje z Mocca po domu, bawi sie i toczy wszystkim, bryka, żre i robi wsyzstko to co robi zdrowy kot ;)

Ciesze sie ze Senioritka wzieła pozostałe bąble ;)
Ostatnio edytowano Czw sty 10, 2008 21:21 przez red_devil, łącznie edytowano 1 raz

red_devil

Post » Czw sty 10, 2008 21:16

witam ponownie:) kota po wizycie domowej pana doktora :) dostała zastrzyk (nie wiem co) dostala tez krople Dicortinef i antybiotyk w zawiesinie podawany domordkowo, nazywa się to na "C" ale calej nazwy nie napisze bo sie starla na buteleczce :P ale jako ze kolega jest bardzo dobrym wetem to ufam ze wiedzial co robi ;)ale generalnie kota jest silna i poza poczatkiem w zasadzie tego kataru zdrowa ;) w kazdym razie nie zachowuje sie jak chora bo galopuje z Mocca po domu, bawi sie i toczy wszystkim, bryka, żre i robi wsyzstko to co robi zdrowy kot ;)

red_devil

Post » Czw sty 10, 2008 21:49

red_devil pisze:witam ponownie:) kota po wizycie domowej pana doktora :) dostała zastrzyk (nie wiem co) dostala tez krople Dicortinef i antybiotyk w zawiesinie podawany domordkowo, nazywa się to na "C" ale calej nazwy nie napisze bo sie starla na buteleczce :P ale jako ze kolega jest bardzo dobrym wetem to ufam ze wiedzial co robi ;)ale generalnie kota jest silna i poza poczatkiem w zasadzie tego kataru zdrowa ;) w kazdym razie nie zachowuje sie jak chora bo galopuje z Mocca po domu, bawi sie i toczy wszystkim, bryka, żre i robi wsyzstko to co robi zdrowy kot ;)

Aniu kochana jesteś, zabrałas koteczke, a wiem jak bardzo bardzo masz trudną sytuacje :(

czyli nie jest źle z kociną, a myślałam że ona w jakimś straszym jest stanie :? że jakas taka nie tego była :? , smutna, chora i w ogóle; bardzo się ciesze;
oby znalazła dobry domek!

Dorcia ja już nie wiem co powiedzieć, o tym co ta pani robi, to takie przykre; tak szkoda tych kociaków :cry:

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Czw sty 10, 2008 22:56

a które dorosłe koty mają jechać do Kozienic ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt sty 11, 2008 11:38

Koty juz u senioritki ,za co ogromne dzięki...
red _devil ciesze się że z koteczkom ok..wno w miare.. :wink:

Aniu miała zapłacic za szczepienie ..moze myśli ze jak nieszczepione to nie ma za co płacic :?: :twisted:
poczekamy zobaczymy...ja nie lubie tej kobiety ,przyznaje się do tego w kazdym wątku i gdyby nie to że koty niczemu nie są winne to olała bym to wszystko...
ba ona nawet złościła się że do 17 musi siedziec i czekac az zabiore kociaki...bo nie dostała wcześniej informacji że ja będe dopiero o 17 ..a ja wysłałam tą wiadomośc o 12...
w morde jeża to ja latam tam ,dzwigam do weta ,po ciemaku ,slizgo jak ......trace czas i pieniądze ,angażuje wszystkich ,prosze..obarczam was a ona ma do mnie pretensje że musi na mnie czekać...
:twisted: :evil: :x :? :cry:
to starsza kobieta (ja tez nie pierwszej świerzości :twisted: )ale bez przesady.........
dobra wyżaliłam się troszke ,chcę zamknąć z nią ten temat...maluchy juz bezpieczne to najwazniejsze.....teraz dorosłe koty ...
dziekuje wam wszystkim.Bardzo.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 11, 2008 14:14

Dziewczyny co z transportem do Koziennic . Poproszę o telefon . W weekend mam problemy z dostępem do net-u . podaję jeszcze raz swój numer telefonu 0-600 953 938 .

Jo37

Od: Wto sty 01, 2008 17:56

Post » Pt sty 11, 2008 16:53

przepraszam ,dopiero przyszłam...robiłam badania Tyciakowi i tyle godz w lecznicy...
zaraz napisze do mestudio i zadzwonie do ciebie ...
Obrazek

dorcia44

Post » Pt sty 11, 2008 20:51

jesteśmy umówieni na jutro......dwa kociaki dostały nową szanse na lepsze życie...chyba wogóle na życie....

oczywiście usłyszałam że jestem droższa od hycla bo wspomniałam o benzynie ... :?

ja jestem bardzo grzeczny człowiek i tylko powiedziałam p.Tereso przeciez wybór nalezy do pani....aż mnie dławiło..........

da 100zł na benzyne...
Obrazek

dorcia44

Post » Sob sty 12, 2008 10:08

juz się denerwuje...o 11.30 jestem umówiona z Ewą i Anią która pojedzie z kotami do nieocenionej Jo37 ...
oby koty były i babie nic nie od......... :twisted:

mestudio ty tam juz szykuj powitalne przyjęcie :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]