KOCIAKI W DT ,2 DOROSŁE W CUDOWNYM DS ,2 SZUKAJĄ pilnie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2008 12:25

możliwe że dziś...
czekam na info..czy przyjechała .do nich...
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro sty 09, 2008 17:40

Malutka koteczka ...sama miłosć :1luvu: u weta rozkładała się na stole do miziania ,wywalała brzuchala...mruczała tak że nijak nie mozna ją było osłuchac...

kociak cudo...
tem.38.6
odrobaczona
odpchlona
odświerzbiona..dostała ADVOCAT
dowiedziałam się że Oridermyl jest wycofany... 8O 8O 8O 8O
Gentamecyna do oczu..

w paszczy ok.

jestem uboższa o 40zł ..wet i żarełko40. ...szkoda gadac ale szczęsliwasza o to jedno kocie.. :D

cioteczki jeszcze dwa maluchy i 6 dorosłych...

2 maluchy jutro wędruja do weta,dzis nie dałam rady.. 2 kursy pieszo.....myslałam że kopyta sobie połamie na tym lodzie,ale może z 10dkg schudłam :wink:

KOMU MIZIAKA KOMU :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 09, 2008 20:01

dorcia44 pisze:MaybeXX dokładnie tak,mozliwe ze to mama ,lub siostra ...sama nie wiem....
ale jest cudna.
dzis zabieram towarzystwo do weta..trzeba odpchlic ,odrobaczyc,zobaczyc czy zdrowe ew. leczyć,tylko co to za leczenie jak ta kobieta jest co jakis czas.....
jak nie znajde domków zabiore je do lecznicy...ale tak mi strasznie żal zamykac miziaki do klatki...tak okropnie żal... :cry: :cry: :cry: :cry:

Czyli odkryłam rodzinę i dom mojej Tosi.Niesamowite.Zabrana z takiego miejsca,zaznała biedy i wyrosła na najbardziej przymilastego kota z mojej piątki.Jest bardzo malutka,nieśmiała i ciągle pchająca się na kolana.Rozmruczana,kochająca kicia :lol: Pewnie te maluchy też takie będą :lol: Tylko brać i kochać.

Pozdrowionka od Tosi.
Dziękuję,że ją uratowałaś i że jest z nami.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Śro sty 09, 2008 20:38

MaybeXX miło się czyta,ale gdyby nie novena :1luvu: ...ciesze się ze kicia wyrosła na wielkiego miziaka ,u mnie największe miziaki to zazwyczaj Tymczasy :wink:
a mogłabys mi fotke podesłac ,z przyjemnością bym ja zobaczyła ,malutka była cudna...
Obrazek

dorcia44

Post » Śro sty 09, 2008 20:56

dorcia44 pisze:MaybeXX miło się czyta,ale gdyby nie novena :1luvu: ...ciesze się ze kicia wyrosła na wielkiego miziaka ,u mnie największe miziaki to zazwyczaj Tymczasy :wink:
a mogłabys mi fotke podesłac ,z przyjemnością bym ja zobaczyła ,malutka była cudna...

Jako większa kicia też jest cudowna :love: :love: Swym nietypowym umaszczeniem nadal wzbudza zachwyt,nie tylko mój.Ale kocham ją za jej przymilasty charakter.Kotka bezgranicznie ufa człowiekowi,daje ze sobą wszystko zrobić,zgadza się bez oporów na zabiegi lecznicze,bo nadal jest leczona.Nawet weci się nią zachwycają,choć twierdzą,że nie może być prawdziwa.Ona mruczy podczas dawania zastrzyków.

Dobrze,że tam nie została.Pomyśleć tylko,że mogła być na którymś z tych prezentowanych zdjęć :(

Fotek mam dużo,ale nie umiem wstawiać.Może młoda umie,zapytam :oops:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Czw sty 10, 2008 3:26

dorciu a może załóż maluchom i dorosłym kotom wątek na dogomanii
w dziale Inne zwierzeta w potrzebie
może tam ktos będzie mógł pomóc

a tej przecudnej marmurkowej kici może nawet warto założyć osobny wątek
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw sty 10, 2008 3:31

dorcia44 pisze:a to dorosłe koty.....do tej pory mogły mieć pełne brzuszki i schronienie ,teraz ich loś jest przesądzony,.... :cry:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Koty nadaja się do stajni...wszędziej tam gdzie bedą mogły życ na wolności... :!: :!: :!: :!:

tzn. że one nie są oswojone ?
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sty 10, 2008 9:03

malutka u mnie wczoraj na DT .. jest cudnie miziasta, pcha się wszedzie wnocy tak sie przytula ze az na głowe włazi (no to akurat mnie nieco zeźlilo hehe), nie grymasi z żarciem tylko boczy sie na kryta kuwete ale moze ja przyuczy moja Mocca ;)
MArtwi mnie tylko pogłebiający się jej KK :( strasznie ma zafafluszone oczeta, kicha, smarka i charczy , dzis juz nawet miauknac nie mogla tylko bezglosnie pyszczek otwierala... Zakraplam jej Gentamycyne...ale zamiast lepiej - jest gorzej :(
"pies ma pana -kot obsługę"

red_devil

Od: Śro maja 30, 2007 11:35

Post » Czw sty 10, 2008 10:28

to niedobrze.... :cry:
trzeba do weta,Aniu czy dałabyś rade ja przywiezć do mnie :?: nie mam kasy a tu moge na kreche no i liczą mnie taniej.. :?:
wczoraj nawet oczy miała czyste tylko zaczerwienione ,czyli ta droga...mimo że na termoforku... :cry: i budka cieplutka była w transporterku...doszedł pewnie teżź stres....

a może antybiotyk w tabletkach ,dasz rade podawać :?:

a tabletki na odrobaczanie znalazłaś,bo dziś musisz podać ten najmniejszy kawałek .....

wibrysko te koty są oswojone,pchają się do chałupy ,zwłaszcza b młodsze.....ale ich nigdy nikt nie dotykał tylko ona i ew. syn...

na dogo już wcześniej założyłam

mam, chętną na dwa duże szukam transportu do Kozienic......ja nie mam auta :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 10, 2008 13:30

wątek na dogomanii:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103194

Dorotko, dopisz w tytule na miau i na dogomanii W-wa

i może załóż osobny wątek z prosbą o transport do Kozienic
na dogomanii jest wątek transportowy w dziale psy w potrzebie/do adopcji
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sty 10, 2008 13:39

a ile jest dorosłych kotów ? 5-6 ?
według mnie w tytule powinno być napisane, że piękne dorosłe koty
zostały same w opuszczonym domu i błagamy o DT i DS
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sty 10, 2008 14:17

prosimy o pomoc
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Post » Czw sty 10, 2008 14:20

kotów jest 6 .w tym dwa mają szanse na domek o ile znajde transport ,jestem na dobrej drodze ..ale to sie okarze...

na dogo zero odzewu....
Obrazek

dorcia44

Post » Czw sty 10, 2008 15:02

Dorcia, będzie dobrze. Coś się wykombinuje z tym transportem do mnie. Poczekajmy cierpliwie, przecież dopiero dałaś ogłoszenie:-). Najwięcej ludzi zagląda tu wieczorkami.
Obrazek Obrazek

mestudio

Od: Pon gru 31, 2007 17:44

Post » Czw sty 10, 2008 15:20

mestudio pisze:Dorcia, będzie dobrze. Coś się wykombinuje z tym transportem do mnie. Poczekajmy cierpliwie, przecież dopiero dałaś ogłoszenie:-). Najwięcej ludzi zagląda tu wieczorkami.
Mam samochód niestety lekko niepełnosprawny .Jeżeli nic nie znajdziecie to możemy pojechać w sobotę lub w niedzielę ( dzisiaj jeszcze nie wiem ).
Mój telefon 0-600 953 938 / Joanna

Jo37

Od: Wto sty 01, 2008 17:56

[poprzednia][następna]