Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:...bo to futrzaki - cfaniaki, u nas na przykład słyszą jak się ładuje lampa i jak nie chcą zdjęć, to się ukrywają
czasami chcą i lezą w obiektyw
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:zszywacz biurowy i taśma klejąca dwustronnie zazwyczaj załatwiają sprawę
Dorota pisze:ziemowit pisze:zszywacz biurowy i taśma klejąca dwustronnie zazwyczaj załatwiają sprawę
I mozna pieknie kota udrapowac na dowolnym podlozu.
kalair pisze:Dorota pisze:ziemowit pisze:zszywacz biurowy i taśma klejąca dwustronnie zazwyczaj załatwiają sprawę
Też jakiś pomysł-udrapowany kot...Nic nie niszczy, nie budzi w nocy..Ale fajnie...
kalair pisze:Koty właśnie w amoku rozwłóczyły łazienkowy kosz na śmieci..
A ja nie jestem lepsza, bo stłukłam mój ukochany kubek do kawy! W dodatku prezent!![]()
![]()
Aż się boję, co będzie dalej..
Z tego pierwszego to Mru będzie pewnie zadowolony.. :mrgreen:![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:ziemowit pisze:zszywacz biurowy i taśma klejąca dwustronnie zazwyczaj załatwiają sprawę
Też jakiś pomysł-udrapowany kot...Nic nie niszczy, nie budzi w nocy..Ale fajnie...
Po zrobieniu fot puszczamy zwierząsia wolno.
Dorota pisze:kalair pisze:Koty właśnie w amoku rozwłóczyły łazienkowy kosz na śmieci..
A ja nie jestem lepsza, bo stłukłam mój ukochany kubek do kawy! W dodatku prezent!![]()
![]()
:mrgreen:
M.
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:ziemowit pisze:zszywacz biurowy i taśma klejąca dwustronnie zazwyczaj załatwiają sprawę
Co za interes...I zwierząsio bedzie nadal rozrabiać..
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Koty właśnie w amoku rozwłóczyły łazienkowy kosz na śmieci..
![]()
:mrgreen:
M.
Tak myśleliśmy Mru! Ale jazda! No co będzie sie kosz marnował, jak pusty stoi..Podobno zresztą dlatego, że wywalamy...Gadanie! A jak fajnie się turlał!
Iris i Lafi Zachwycone!
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:ziemowit pisze:zszywacz biurowy i taśma klejąca dwustronnie zazwyczaj załatwiają sprawę
Co za interes...I zwierząsio bedzie nadal rozrabiać..
Bo taka jest natura zwierząsiów.
Za to foty beda piekne!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Paula05, Sylwia_mewka i 31 gości