kristinbb pisze:Może jeszcze ktoś do koteczkow z Grodziska zajrzy?![]()
Dobrej nocy życzę!
Ja mogę zajrzeć nawet w realu jeśli to gdzieś w pobliżu stacji lub mojej firmy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kristinbb pisze:Może jeszcze ktoś do koteczkow z Grodziska zajrzy?![]()
Dobrej nocy życzę!
LimLim pisze:Aniu chyba Cię nie zrozumiałam - ARKA to dziewczyna, która bywa na naszym forum. Ma bardzo duże doświadczenie i serce i chyba mogłaby by Ci parę pomysłów podrzucić.
ARKA pisze:Hej, ktos mi "podrzucil"link do tego watku, z dogo.
Jutro odpytam gmine jak to jest z tą pomocą i sterylkami i leczeniem?![]()
A na jakim osiedlu są te koty, proszę podaj mi dokladny adres.
maria_z pisze:Dopiero teraz przeczytałam wątek. Bardzo interesuje mnie sposób karmienia dzikich kotów (oczywiście niedrogi i łatwy w przygotowaniu!), robię to od wielu lat w swojej piwnicy, mam jeden stały zestaw kotów + kilka zestawów wymiennych.
Raz na kilka dni gotuję wątróbkę + udko + ew. serduszka itd. itp. w zależności od tego, co uda mi się taniej kupić, dodaję marchewkę i na końcu to wszystko kroję i do wywaru dodaję płatki jęczmienne błyskawiczne (ok. 1,5 - 2 paczek - wystarczy zagotować). Robi się to wszystko gęste. Wkładam gorące do litrowych słoików (taka porcja to 4-5 słoików) i zimne już wstawiam do lodówki. Czas przygotowania: ok. 0,5 godz. (nie licząc gotowania, ale gotuje się samo). Polecam!
Dodawałam też płatki owsiane, ale właśnie przeczytałam, że nie można - dlaczego?
maria_z pisze:Myślę, że jest to wartościowe jedzenie i koty generalnie zjadają (nie mają wyjścia!), ale bardziej im smakuje, jak przed podaniem coś domieszam - np. trochę puszkowego (nawet taniego, ale widocznie ma odpowiedni zapach), czegoś surowego, czy chrupek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 53 gości