Jestem Zorek i mieszkam z Pulpecikiem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 09, 2008 21:15

I jak, poszaleliście?
Pewnie padli zmęczeni ... :twisted:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro sty 09, 2008 21:59

Jak wróciliśmy z pracy, to mały siedział w szafie, a Zorek stał przed nią, obok. Co robili, nie mam pojęcia :roll: , wystarczy mi to co teraz widziałam.
Zorek chodzi naokoło Pulpeta i miaukoli, mały skulony, uszy do tyłu i syczy albo burczy no i potem łapki. Osiwieję przez tych chłopaków, naprawdę :twisted:

O, właśnie Pulpet zajął ulubiony parapet Zorka.

Byliśmy dziś z Pulpetem u weta, mały ma wyczyszczone uszka, dostał maść do oczków Atecortin no i wet powiedział, że kocio już powoli nam dorasta ( czyli wiadomo co nas czeka niebawem :oops: )
Mały był bardzo dzielny u weta a po powrocie wszamał jedzonko :wink:

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Śro sty 09, 2008 22:02

To teraz ja powiem co o tym sądzę.

Pulpet właśnie zajął mój parapecik :evil:
No jak tak można?? Nie dość, ze na mnie syczy i burczy, to jeszcze moje ulubione miejsce mi zajął :roll:

Zorek niepocieszony

Mereth

Post » Śro sty 09, 2008 22:05

Mereth pisze:To teraz ja powiem co o tym sądzę.

No jak tak można?? Nie dość, ze na mnie syczy i burczy, to jeszcze moje ulubione miejsce mi zajął :roll:

Zorek niepocieszony

A parapecik macie jednoosobowy?

Mru zaciekawiony
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sty 09, 2008 22:13

Dorota pisze:
Mereth pisze:To teraz ja powiem co o tym sądzę.

Zorek niepocieszony

A parapecik macie jednoosobowy?

Mru zaciekawiony

Nie 8) ale mały na mnie syczy i burczy, to nawet posiedzieć obok nie mogę :roll:
Ale już mi humor wrócił, zjadłem kolację :wink:

Zorek

Mereth

Post » Czw sty 10, 2008 8:45

Jak minela nocka?
Wszysko ok?

Mru zainteresowany
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Czw sty 10, 2008 9:01

Pulpeciku. czemu burczysz na Zorka? To taki kochany chłopak :oops: Na pewno chce się zaprzyjaźnić ...
Zorku, chyba musisz mieć więcej cierpliwości dla młodego ... on jeszcze nie wie, gdzie może sobie poleżeć :oops:
Agatka
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw sty 10, 2008 9:02

Cześć

nocka minęła dobrze, Duzi się nie obudzili w nocy, więc chyba nie hałasowaliśmy za bardzo :roll: 8) A przed spaniem obaj bawiliśmy się myszkami, tzn każdy osobno, ale może niedługo już będzie razem się bawić :wink:

Agatko :oops: :oops:

No bo.. ja już bym chciał się z nim bawić, a on się jeszcze troszkę boi no i pewnie dlatego burczy i syczy, ale czasami też mnie próbuje zaczepić :wink:

Teraz jesteśmy znowu sami w domku, bo Duzi poszli zarabiać pieniążki, a jeszcze przed wyjściem Duża wpuściła małemu maść na oczka, żeby mu się zagoiły wreszcie, ale jak on tego nie lubi, biedaczek...

Zorek współczujący

Pulpeciku. czemu burczysz na Zorka? To taki kochany chłopak Na pewno chce się zaprzyjaźnić ...

Nie wiem czemu burczę, ja się jeszcze trochę boję wszystkiego :oops:

Pulpecik

Mereth

Post » Czw sty 10, 2008 9:17

Biedny Pulpecik.
Ja kiedys dostawalwm kropelki do uszu.

Bedzie dobrze!

Mru optymistyczny

Dorota

Post » Czw sty 10, 2008 9:21

Dorota pisze:Biedny Pulpecik.
Ja kiedys dostawalwm kropelki do uszu.

Bedzie dobrze!

Mru optymistyczny

No mi wczoraj wyczyścili uszka. Trochę mi się nie podobało, ale na potem dostałem chrupkę od Pani.

Pulpecik po wizycie u Doctorro

Mereth

Post » Czw sty 10, 2008 9:41

A u nas też wczoraj był Doctorro. Pańcia naskarżyła na Kulkę, że się po uszach drapie. A ten wredol przez to skarżenie nam wszystkim jakieś takie wredna patycki do uszków wsadzał :!: Jakim prawem :?: :!: :?: No to na niego nawrzeszczałam. Przecież ja mam cyste usy :!:
Inka oburzona

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 10, 2008 9:47

MaryLux pisze: A ten wredol przez to skarżenie nam wszystkim jakieś takie wredna patycki do uszków wsadzał :!: Jakim prawem :?: :!: :?: No to na niego nawrzeszczałam. Przecież ja mam cyste usy :!:
Inka oburzona

Mi tes wtykali patycki, a najpierw Pani popsikała takim czymś no i Duża mnie trzymała, a Pani czyściła, bo tloskę brudne uska miałem :oops:

Pulpecik

Mereth

Post » Czw sty 10, 2008 9:48

Cześć chłopaki! Mówię Wam, że zabawa wespół zespół jest o wiele fajniejsza niż w pojedynkę nawet jak każdy ma swoją mysz :lol:

Iskropka

Od: Pt lis 30, 2007 21:11

Post » Czw sty 10, 2008 9:51

Cześć Kropeczko, fajnie, że do nas zaglądasz :wink: Ale Ty ładna jesteś :oops: :oops:

Zorek i Pulpecik

Mereth

Post » Czw sty 10, 2008 9:57

Wiecie co :?: A Kulka ma brudne uska. I Doctorro kazał Pańci kupić taki wstrętny płyn i jej uska cyścić. Mnie kiedyś Pańcia tym samym uska cyściła, bo jak z nią zamieszkałam, to jakiegoś świerzba miałam. Ja wtedy miałam prawo mieć świerzba, bo przed przyjściem do Pańci nie miałam Domku. Ale skąd Kulcia wzięła tego świerzba, to nie wiadomo. Nawet Doctorro się zdziwił.
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]