moje tak zwane machinacje to nic w porównaniu z majonizacjąkalair pisze: Będzie mi raźniej wobec machinacji Ziemowita
ten dopisek to rudy sierściuch wdarł się na klawiaturę
Moderator: Estraven
moje tak zwane machinacje to nic w porównaniu z majonizacjąkalair pisze: Będzie mi raźniej wobec machinacji Ziemowita
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:I hahahahaaaa!
Tez jesteś koniem? Chciałaś coś powiedzieć?![]()
No dobra, miałam na myśli, czy też z Ciebie konia zrobiono!![]()
Czy tak Ci się Dorotko udzieliła atmosfera, że się nim poczułaś?
1. Nie.
2. Nie mam jeszcze pewnosci...
Potrzebujesz upewnić się? Ależ proszę1 Będzie mi raźniej wobec machinacji Ziemowita!
Możesz być jednorożcem dla urozmaicenia..
Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Najpierw kulinarne, teraz koniowe![]()
Kasiu Balbinka cudowna
kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
Ależ nie musisz tak czlowieczeństwa podkreślać Haniu, tu w większości sami ludzie...
:ryk::ryk::ryk::ryk:
ziemowit pisze:moje tak zwane machinacje to nic w porównaniu z majonizacjąkalair pisze: Będzie mi raźniej wobec machinacji Ziemowita9999999999999999

kalair pisze:ziemowit pisze:moje tak zwane machinacje to nic w porównaniu z majonizacjąkalair pisze: Będzie mi raźniej wobec machinacji Ziemowita9999999999999999
Jaka inteligentna bestia!
I jaka majonezacja! To przeszłość. Kielecki wygrał!
poważnie?kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
Ależ nie musisz tak czlowieczeństwa podkreślać Haniu, tu w większości sami ludzie...
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:I hahahahaaaa!
1. Nie.
Potrzebujesz upewnić się? Ależ proszę1 Będzie mi raźniej wobec machinacji Ziemowita!
Nie! Smokiem! Malowanym z natury...
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:I hahahahaaaa!
1. Nie.
SMOK TO NIE KOń!
ziemowit pisze:poważnie?kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
to wielkie odkryciekalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:I hahahahaaaa!
1. Nie.
SMOK TO NIE KOń!
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.jakbym był złosliwy to bym zapytał, czy te wyjątki to smoki i koniekalair pisze:ziemowit pisze:poważnie?kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
Poważnie! W większości. Czyli za wyjątkiem niektórych, których nie będę wymieniać![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
bo koty czasami biegają po klawiaturzeHannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
Taka ja odnoszę inne wrażenie
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:bo koty czasami biegają po klawiaturzeHannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:Trochę człowiek przestanie śledzić wątek a tu takie zamieszane.
Kasiu Balbinka cudowna
Taka ja odnoszę inne wrażenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Lifter i 25 gości