TYMCZASY U JOPOP II - prośba o zamknięcie wątku...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 09, 2008 0:37

bury spanikowany totalnei lezy mi na kolanach, po prsotu nie potrafi uciec, to pierdola nie kot... :twisted:
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro sty 09, 2008 8:31

Modjeska pisze:Ja nieentelegentna jestem kobita, więc może ktoś mnie uświadomi, co to jest, znaczy sie... do czego to...:?: :?: :?:

Pewnie do niczego i na tym polega urok tego czegoś ;)
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro sty 09, 2008 10:06

genowefa pisze:
Modjeska pisze:Ja nieentelegentna jestem kobita, więc może ktoś mnie uświadomi, co to jest, znaczy sie... do czego to...:?: :?: :?:

I dlatego Jopop się upierała, że Morisowa nie może tego chcieć. Co innego dziecięce skarpetki, szczególnie kiedy dzieci się nie ma i nie planuje 8)

Asia_i_PSoty

Od: Czw maja 26, 2005 9:07

Post » Śro sty 09, 2008 12:15

Asia_i_PSoty pisze:Co innego dziecięce skarpetki, szczególnie kiedy dzieci się nie ma i nie planuje 8)

Ale można je na bazarek wystawić, na koty Jopopowe :D

Instrukcja oswajania kota metodą "na siłę" :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro sty 09, 2008 16:28

Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop.... :roll:

Yzalbe

Od: Wto lis 18, 2003 16:12

Post » Śro sty 09, 2008 18:51

Asia_i_PSoty pisze:
genowefa pisze:

I dlatego Jopop się upierała, że Morisowa nie może tego chcieć. Co innego dziecięce skarpetki, szczególnie kiedy dzieci się nie ma i nie planuje 8)

ale to jest fajne! bo to takie COŚ 8) nie musi służyć do czegoś konkretnego.

annskr pisze:Instrukcja oswajania kota metodą "na siłę" :wink:

:lol: pewnei jopop z tego się uczyła i dlatego tak oddac nie chciała. A przecież trzymanie kotka na kolanach za kark - to co, nie jest siłowe oswajanie??

i sprawa rozwiązana, to pierwszy podręcznik obrazkowy Jopop, jak oswoić kotka :twisted:
Obrazek

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

Post » Śro sty 09, 2008 19:20

Yzalbe pisze:Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop.... :roll:

8)

ja tak miałam przez pierwsze kilka miesięcy od czasu "wypatrzenia" jopop na forum ;) :twisted:

(wtedy jej jeszcze nie znałam, to było chyba ze 2 lata temu :P )

ale już się przestawiłam :lol: :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro sty 09, 2008 20:54

*anika* pisze:
Yzalbe pisze:Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop.... :roll:

8)
ja tak miałam przez pierwsze kilka miesięcy od czasu "wypatrzenia" jopop na forum ;) :twisted:

He he, widzę, że to częsta przypadłość :D Też tak miałam :D

Asia_i_PSoty

Od: Czw maja 26, 2005 9:07

Post » Śro sty 09, 2008 21:01

Asia_i_PSoty pisze:
*anika* pisze:

8)

:lol:

ciekawe co będzie jak Asia to przeczyta... 8) :roll: :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Śro sty 09, 2008 22:16

*anika* pisze:
Asia_i_PSoty pisze:
*anika* pisze:

8)

:lol:

ciekawe co będzie jak Asia to przeczyta... 8) :roll: :twisted:

Tez sie zastanawiam :roll:

Yzalbe

Od: Wto lis 18, 2003 16:12

Post » Czw sty 10, 2008 2:08

nic to

gagucia z rok mowila do mnie JOPJOP

wyjasniam:
JOanna POPko
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw sty 10, 2008 2:39

:lol: - ja chociaż na forum króciutko jestem z nickiem Jopop problemów (chyba :roll: ) nigdy nie miałam :wink: Aż sama się sobie dziwię 8)

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt sty 11, 2008 0:23

bardzo proszę wszystkich sympatyków jopopowych poczynań :wink: o rozklejanie gdzie się da ogłoszenia 'moich' faflunów:

http://upload.miau.pl/3/60237.doc

dzięki!!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 11, 2008 10:34

Wielbłądzio pisze:bardzo proszę wszystkich sympatyków jopopowych poczynań :wink: o rozklejanie gdzie się da ogłoszenia 'moich' faflunów:

http://upload.miau.pl/3/60237.doc

dzięki!!!

Zastosuję się grzecznie :)
Tylko daj znać, jak będzie nieaktualne, bo powieszę to w zaprzyjaźnionym sklepiku z artykułami dla zwierząt i tam pani to trzyma na drzwiach póki jest aktualne :)
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pt sty 11, 2008 10:40

JOPJOP :twisted: jak idzie oswajanie dzików z Pragi? jak walka z grzybem?
Obrazek

morisowa

Od: Wto lut 28, 2006 9:31

[poprzednia][następna]