Moderator: Estraven
Modjeska pisze:Ja nieentelegentna jestem kobita, więc może ktoś mnie uświadomi, co to jest, znaczy sie... do czego to...![]()
![]()
genowefa pisze:Modjeska pisze:Ja nieentelegentna jestem kobita, więc może ktoś mnie uświadomi, co to jest, znaczy sie... do czego to...![]()
![]()
Pewnie do niczego i na tym polega urok tego czegoś
Asia_i_PSoty pisze:Co innego dziecięce skarpetki, szczególnie kiedy dzieci się nie ma i nie planuje
Modjeska pisze:Ja nieentelegentna jestem kobita, więc może ktoś mnie uświadomi, co to jest, znaczy sie... do czego to...![]()
![]()
Asia_i_PSoty pisze:genowefa pisze:Modjeska pisze:Ja nieentelegentna jestem kobita, więc może ktoś mnie uświadomi, co to jest, znaczy sie... do czego to...![]()
![]()
Pewnie do niczego i na tym polega urok tego czegoś
I dlatego Jopop się upierała, że Morisowa nie może tego chcieć. Co innego dziecięce skarpetki, szczególnie kiedy dzieci się nie ma i nie planuje
annskr pisze:Instrukcja oswajania kota metodą "na siłę"
Yzalbe pisze:Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop....
*anika* pisze:Yzalbe pisze:Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop....
![]()
ja tak miałam przez pierwsze kilka miesięcy od czasu "wypatrzenia" jopop na forum![]()
![]()
Asia_i_PSoty pisze:*anika* pisze:Yzalbe pisze:Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop....
![]()
ja tak miałam przez pierwsze kilka miesięcy od czasu "wypatrzenia" jopop na forum![]()
![]()
He he, widzę, że to częsta przypadłośćTeż tak miałam
*anika* pisze:Asia_i_PSoty pisze:*anika* pisze:Yzalbe pisze:Wlasnie stwierdzilam, ze jednak nie bede zwlekac z kupnem okularow... albo cos mi sie na mozg rzucilo... Zawsze nick Asi czytalam jako joJop zamiast joPop....
![]()
![]()
He he, widzę, że to częsta przypadłośćTeż tak miałam
![]()
ciekawe co będzie jak Asia to przeczyta...![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:bardzo proszę wszystkich sympatyków jopopowych poczynańo rozklejanie gdzie się da ogłoszenia 'moich' faflunów:
http://upload.miau.pl/3/60237.doc
dzięki!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 306 gości