O żesz Ty!!!
No słów mi zabrakło..Nie gadam z wami! Nie przeobraziłam się Aż tak

Moderator: Estraven

ja tak też pomyślałem, tylko Zosia się pospieszyła z kablowaniem i nadinterpretacją
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.kalair pisze:
Z późno!! No co jak co, ale że się z koniem kojarzę!?![]()
![]()
z jakim koniem?kalair pisze:
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:z jakim koniem?kalair pisze:
![]()
![]()
przeca pisałem wczesniej, że fajna szylkrecia
ziemowit pisze:ja tak też pomyślałem, tylko Zosia się pospieszyła z kablowaniem i nadinterpretacją
trawa11 pisze:ziemowit pisze:z jakim koniem?kalair pisze:
![]()
![]()
przeca pisałem wczesniej, że fajna szylkrecia
tak bylo

cos tam dynda...kalair pisze:ziemowit pisze:ja tak też pomyślałem, tylko Zosia się pospieszyła z kablowaniem i nadinterpretacją
Jasne...Bez ogonka, co?![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:cos tam dynda...kalair pisze:ziemowit pisze:ja tak też pomyślałem, tylko Zosia się pospieszyła z kablowaniem i nadinterpretacją
Jasne...Bez ogonka, co?![]()

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.kalair pisze:Femka pisze:cześć Tuski kolorowe i Duża biała
Co za powitanie!![]()
![]()
Hej Femciu i BK!
I dla Was-
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], Lifter, nfd i 18 gości