..a Grodzisk to takie specyficzne miasto, panuje tam jakiś dziwny marazm i obojętność...a z drugiej strony dziecięciem będąc od połowy sąsiadów dostawałm gwiazdkowe prezenty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Jak taki puchaty, to nie widze innego rozwiązania, tylko łapać i do weta na strzyżenie.. niewykluczone, że pod narkozą..
A potem DT i szukać domu stałego.. bo za jakiś czas znowu bedzie ten sam problem..
Nujazz pisze:A czy moja wpłata może się liczyć jako wirtualna adopcja Nutki?
..a Grodzisk to takie specyficzne miasto, panuje tam jakiś dziwny marazm i obojętność...a z drugiej strony dziecięciem będąc od połowy sąsiadów dostawałm gwiazdkowe prezenty, fajna wspólnota się wytworzyła. Ale szczerze mówiąć cieszę sie, ze tam już nie mieszkam.
kristinbb pisze:aamms pisze:Jak taki puchaty, to nie widze innego rozwiązania, tylko łapać i do weta na strzyżenie.. niewykluczone, że pod narkozą..
A potem DT i szukać domu stałego.. bo za jakiś czas znowu bedzie ten sam problem..
Dziękuję Aamms!
Jako fachowiec od długowłosych wyjaśniłaś przynajmniej sytuację..
agitarius pisze:Anna Rylska pisze:
Masa coś mi się nie podoba - jego skóra - dokładnie się mu przyjrzałam, ma zaczerwienione - jakby jakieś uczulenie czy poparzenie - jutro jakoś musze go zabrać do weta koniecznie
zobaczcie jak to wygląda![]()
Zawsze coś się przyczepi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple i 45 gości