Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:prośba do mieszkańców Opola - w okolicach Ronda, ul. Budowlnaych koleżanka dziś widziała biegającego psa, w stylu owczarka podhalańskiego bez obroży, wyglądał na zagubionego. Jak będziecie w okolicach i wpadnie Wam taki pies w oko to warto zadzwonić do straży miejskiej tel. 402 51 00 żeby wiedzieli ze dalej się kręci w okolicy. Nie wiemy czy to czyjś pies, czy porzucony, może już go nie być ale warto być czujnym. Straż miejska powiedziała że mogą się tym zająć ale tylko jak ktoś go zwabi i złapie. Koleżanka weterynarz dodała, że jak będzie więcej zgłoszeń, że pies dalej sie trzyma okolicy to wtedy mogą próbować go złapać.
CoToMa pisze:ewung pisze:prośba do mieszkańców Opola - w okolicach Ronda, ul. Budowlnaych koleżanka dziś widziała biegającego psa, w stylu owczarka podhalańskiego bez obroży, wyglądał na zagubionego. Jak będziecie w okolicach i wpadnie Wam taki pies w oko to warto zadzwonić do straży miejskiej tel. 402 51 00 żeby wiedzieli ze dalej się kręci w okolicy. Nie wiemy czy to czyjś pies, czy porzucony, może już go nie być ale warto być czujnym. Straż miejska powiedziała że mogą się tym zająć ale tylko jak ktoś go zwabi i złapie. Koleżanka weterynarz dodała, że jak będzie więcej zgłoszeń, że pies dalej sie trzyma okolicy to wtedy mogą próbować go złapać.
Ja wczoraj chyba tego psa widziałam, ale na Rejtana, to on musiałby duży kawał drogi przebiec. Niestety nie byłam w stanie nic zrobi, wracałam do domu, z koszmarna migrena i po uśpieniu dwóch kotów (o moim stanie psychicznym chyba pisać nie muszę...)
Dzisiaj jak będę jechać po TŻta i dzieci to sie rozejrzę (będę w okolicach ronda).
Kociama pisze:Witajcie Trawiaste![]()
Macie słoneczko?jak co to podeslemy troszkę
trawa11 pisze:Kociama pisze:Witajcie Trawiaste![]()
nie ma słoneczka![]()
Chętnie je przyjmiemy
CoToMa pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:Witajcie Trawiaste![]()
nie ma słoneczka![]()
Chętnie je przyjmiemy
A u mnie jest
Bardzo się przydało na mój podły nastrój...
trawa11 pisze:skoro u CiebieCoToMa pisze:trawa11 pisze:Kociama pisze:Witajcie Trawiaste![]()
nie ma słoneczka![]()
Chętnie je przyjmiemy
A u mnie jest
Bardzo się przydało na mój podły nastrój...
CoToMa,gdzie Ty mieszkasz
skoro u Ciebie słoneczko jest
,a u mnie nie ma
,jakos go nie widze
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, misiulka, zuza i 395 gości