Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lidka pisze:Nie mam jeszcze odpowiedzi:((
Ale ja bym byłą w Katowicach w piątek.pepperoni pisze:tangerine1 !
umowmy sie wstepnie na sobote na 10:00 w centrum S-ca a gdyby cos sie zmienilo z godzina albo miejscem to daj znac
Tosza pisze:Jeżeli to opcja z Krakowem okaże się aktualna, to prawdopodobnie będe ją mogła odebrać w Katowicach w piątek pod wieczór ( w drodze z Zielonej Góry). Tylko najchętniej na trasie, bo my i tak ZAWSZE sie gubimy na Śląsku (tam w kierunku na Kraków jest po prawej stronie jakieś centrum handlowe z parkingiem, kilka razy tam się zatrzymaliśmy, więc prawdopodobieństwo, że znów nam się uda tam dojechać jest duże). Dałoby sie tak zrobić?
thor pisze:Tak jak pamiętam to własnie Geant - obok tam jeszcze coś jest, nie ma tam stacji benzynowej?
bez44 pisze:thor pisze:Tak jak pamiętam to własnie Geant - obok tam jeszcze coś jest, nie ma tam stacji benzynowej?
jest chyba "przed" - jak się jedzie w stronę Krakowa. Tam jest cały kompleks teraz - nazwy (jak wszędzie) pozmieniane. Real jest NA PEWNO.
bbd2 pisze:mój TŻ będzie wracał z Sosnowca do Krakowa w pt lub w sb (nie jest jeszcze ustalone kiedy), ale chybaraczej
w sobotę, to proszę o nr telefonu kontaktowgo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Claude-meave, Lexy i 182 gości