CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ (37) Kremówka/Franek:(( , Frida :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 08, 2008 19:50

grrr... pisze:Bez, a to specjalnie dla Ciebie Twój nowy podpis:

ObrazekObrazekObrazek Obrazek

A kod podam na PW, a co. 8)

Dzięki przesliczne grrr.... :)
a ja spróbuje dalej pokombinować, bo w pracy podpisałam zdjęcia i dodałam jeszcze Mrufkę, która jest za TM.
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Wto sty 08, 2008 19:53

bez44 pisze:Dzięki przesliczne grrr.... :)
a ja spróbuje dalej pokombinować, bo w pracy podpisałam zdjęcia i dodałam jeszcze Mrufkę, która jest za TM.

Kombinuj, kombinuj - zawsze to się człowiek czegoś nowego nauczy. A gotowe zdjęcia najlepiej umieść tu: http://la.gg/up , kod będzie krótki. Powodzenia! :ok:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Wto sty 08, 2008 21:46

dostalam dzisiaj kartke z CK na Boze Narodzenie/Nowy rok 8)

poniewaz Ryska kazala Muczacze w nos pocalowac, to to zrobilam :lol:
bardzo szczesliwy nie byl :roll: :wink:
prosil, zeby przekazac innym CKotom, ze on doskonale pamieta czas sprzed domu u obecnej Duzej, ale zeby wziely pod uwage, ze czasami taka Duza zamyka w nocy w transporterku :twisted: i potem nie chce miziac :roll: :? i ze jedzenie czasem tez wydzielaja nie wiadomo czemu :? :(

W CK pewnie lepiej jest, kot ma suche do dyspozycji caly czas
a w takim Domu to roznie jest :twisted: :lol:

Muczacza prosil rowniez o zgloszenie, ze za malo reklamowek zostaje zostawionych na noc i on nie ma sie gdzie w nocy schronic...

jakby ktos chcial Muczacze zaadoptowac :twisted: :lol: :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto sty 08, 2008 21:50

Też dostałam taką kartkę - a nawet dwie! 8) Bardzo dziękuję - to była bardzo miła niespodzianka. :D
Obrazek

grrr...

Post » Śro sty 09, 2008 11:50

grrr... pisze:Też dostałam taką kartkę - a nawet dwie! 8) Bardzo dziękuję - to była bardzo miła niespodzianka. :D

Ja też dostałam...i bardzo, bardzo dziękuję Rysiu za to, co i JAK robicie... :1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw sty 10, 2008 15:43

Nie umialam watku znalesc, powiadomien tez zadnych nie dostaje...i dlatego nie moglam napisac co sie u nas dzieje 8) :wink:

Wczoraj sterylizowana była Sofia, ktora jest na tymczasie u Macho.
Na sterylke i kastracje pojechaly tez dwa koty z Bytomskiego podwórka. Dla koteczki był to chyba ostatni dzwonek, jajniki jak balony, macica zainfekowana, ropien w pyszczku i kilka zebow usunietych. Kocurek ciachniety bezproblemowo.
Kolejne koty czekaja juz na wylapanie i wyciachanie.

Pozwole sobie jeszcze przypomniec, że na swoje cudowne domki dalej czekaja u mnie Jazz, Folk i zezula Ilza :)
Również Felix, który mieszka tymczasowo u Almacity, bardzo potrzebuje domku. Najlepiej takiego, w ktorym bedzie mial to towarzystwa innego kota, bo to nie jest typ samotnika :)
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Czw sty 10, 2008 19:04

Femka pisze:bardzo przepraszam, że w tym wątku, ale tu jest dużo Krakowianek, a ja dzisiaj dostałam telefon od domku zainteresowanego adopcją kotka właśnie w Krakowie. Chodzi o młodego kocurka, takiego małego spryciulka wesołego. Jak ktoś ma takiego tymczasika do wydania, telefon podam na PW.

To świeżutki post z wątku, trochę nie związanego z tematem "Kraków dla Sosnowca - zbiorka "darow" :)) II TURA": :arrow: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2754965
Obrazek

grrr...

Post » Pt sty 11, 2008 9:01

Przepraszam,że tak długo nic o Feliksie nie pisałam ale jakoś tak.. :oops:

Potwierdzam słowa Ady.. Felix koniecznie musi mieć towarzystwo kocie w nowym domku. On bez innych kotów nie potrafi żyć, nawet w pokoju sam nie posiedzi ani minuty. Spanie: tylko na plecach innego kota albo blisko niego, czasem jeszcze mnie obdarza tą przyjemnością i zasypia obok mnie lub na kolanach. Bo to się wogóle bardzo nakolankowy kociaczek zrobił. I jest przekochany i uwielbiam go tak bardzo jak bardzo mam czasami ochotę obedrzeć go ze skóry :twisted: grzebie w śmieciach i wyciąga co fajniejsze kąski dla ogółu mimo iż jest zaraz po kolacji. Zrzuca regularnie zasłony i demoluje mi pokój w dzikich napadach galopu. Wszystkiego musi dotknąć i najlepiej obejrzeć z bliska czyli zrzucić, przewrócić, popchnąć.. ech.. no wiem to Kot jest. Ale moje Ogony w porównaniu z tym drapichrustem to aniołeczki są :lol:
Zdjęcia postaram się zrobić w weekend o ile będę miała możliwość w końcu w domu posiedzieć ;)

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Pt sty 11, 2008 21:11

Ja tez powiadomien nie dostaje :?

i sie dziwilam, ze na watku taka cisza ;)

Sofia- cwaniara stweirdzila, ze szwy sa zupelnie niepotrzebne... wyciagnela sobie jeden, po czym "za kare" dostala fartuszek :twisted:
Clyde idzie w slady Zosi- jest wszedzie, ale jak jest potrzebny to nie ma go nigdzie ;)
Zosia zapomniala, ze z wiekiem sie tyje i chciala wrocic do zabawy hustania na firance...efekt byl taki, ze obie lezaly na podlodze, tylko ze Zoska miala dziwna mine ;)

I chyba moge juz napisac, ze Aslanek ma dom!!! :) :dance: :dance2:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pt sty 11, 2008 22:36

Macho pisze:I chyba moge juz napisac, ze Aslanek ma dom!!! :) :dance: :dance2:

Już wygadała :twisted: :lol:
Tak,Aslanek ma dom :lol: Dom, który znam osobiście :D . Jest pierwszym kotem swoich Opiekunów, zdaje się, że już ich zauroczył. Poocierał się już o wszystkie sprzęty w swoim nowym domu mrucząc przy tym intensywnie (jak zwykle :wink: ), obejrzał choinkę, wplątał się w zasłonę i zamordował futrzaną myszkę :wink: Po czym zaległ na kanapie i uciął sobie mini-drzemkę. Przed nimi pierwsza wspólna noc, a potem pierwszy wspólny weekend, kciuki potrzebne :D

Poza tym swój nowy domek znalazł Ptyś! :D Ma w nim do towarzystwa kolegę, którego, o dziwo, nie usiłował od razu wysłać na tamten świat, a nawet go polubił. Tutaj również potrzebne są kciuki!

P.S. Aslan zmienił imię na Chevrolet :wink: To imię nadał mu 4-letni bratanek jego nowej Opiekunki. Dodam, że w rodzinie są już koty o imionach Toyota i Hummer :wink:

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Pt sty 11, 2008 23:18

Toyota... Hummer :lol: :lol:

Kciuki sa! :ok: :ok:

ogolnie: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

Macho

Od: Sob gru 02, 2006 17:07

Post » Pt sty 11, 2008 23:33

:dance:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Sob sty 12, 2008 9:54

Cudowne wieści - bardzo, bardzo się cieszę i trzymam kciuki :D
ObrazekObrazekObrazek

bez44

Od: Wto sty 02, 2007 11:49

Post » Sob sty 12, 2008 14:06

Frida to egoistka :twisted:
Mira rewelacyjnie zwinna i skoczna :)
Mantra dzisiaj sie troszke bawila :P

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Sob sty 12, 2008 19:38

Bardzo dziękuję za karteczkę i życzenia 8)

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

[poprzednia][następna]