sie znowu Ela nie pochwaliła, że oprócz Dary ma jeszcze jednego tymczaska..... Persiczkę trikolorke, chora dość mocno......
o imieniu Kama:)
resztę niechaj Safiori dopisze jako główny dostarczyciel tabletek,maści i innych medykamentów dla chudzinki Kamy....
Juz się chwalę mam przesłodko i przekochana persiczkę niestety ma chore oczka z katarem juz sobie jakoś radzimy ale oczka niestety wymagaja leczenia. Myśle założę jej osobny wątek tak jak i dwóm malutkim koteczkom Pyzuni i Rozalce obie strasznie zaniedbane przez opiekunkę. Zdjęcia jutro wszystkich panienek
Kciuki za Darę proszę trzymać do czwartku
Otóż i to...Dara pięna jak marzenie- mała się zrobiła sliczna, buzia jakby okrąglejsza śliczne burości.
W zestawie jeszcze Kama zasmarkana...
i Rozalka i Pyza...dwie czarne kotki ...w tym jedna w bardzo złym stanie - Pyzunia....zły stan- to wynik nieodpowiedzialności i głupoty opiekunki
Mam nadzieję że kciuki wciąż zaciśnięte Dara dzisiaj rano dostala głupawki. Śmigala po całym domu że nienadążyłam za nią patrzeć. Wciągnęła do zabawy Korinke a Pafnucy sie bardzo denerwował na te biegajace baby Dostały jedna i druga paca w łebki jak za blisko niego przebiegały (Pafnucy robi się bardzo statecznym i dystyngowanym kocurem).