proszę o pomoc i kontakt z tanim wet.w Poznaniu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2008 8:40

Paulapoz pisze:Dziękuję Wam bardzo, Kicia właśnie zjadła i póki co nie wymiotuje :D .
Whiskas co prawda, bo jak wstałam (a obudziła mnie miauczeniem i pomyślalam, że jest głodna), to miałam tylko to, ale jedziemy dzisiaj po kurczaka i rybki.
Zastanawiam się tylko czy jechać tam do AR bez względu na to czy wymioty się powtórzą, czy poczekać jeszcze o popołudnia?
Zapomniałabym ją pochwalić - wczoraj po północy zrobiła ładnie siusiu i kupę (woda co prawda, ale była) i dzisiaj rano też :D W kupie nic nie zauważyłam, tylko wyglądała jak lacidofil i starsznie cuchnie, myślę że to po odrobaczeniu

jesli zrobila taka kupe to pojechalabym do weta.
ja jezdze do dr. Przybylskiego - gabinet Animal ul. Nad Wierzbakiem.
Nie jest ani tani ani drogi, ceny bym powiedziala wyposrodkowane. Jestem z niego zadowolona.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon sty 07, 2008 9:39

Paula a z jakiej części miasta jesteś?
Też 3mam kciuki by z koteczką było coraz lepiej!

desi

Od: Wto gru 11, 2007 12:52

Post » Pon sty 07, 2008 20:18

Kotka wczoraj ślicznie zjadła, dzisiaj też, i chciałaby jeszcze, ale dostała już 3 porcje (nie wiem za bardzo ile jej dawać), a nie robiła od wczoraj kupy; boję się po prostu, że będzie miała zatwardzenie, obawiam się też czy nie ma jakiegoś większego pasożyta :cry:
Poza tym, odzyskała na szczęście siły, jest taka "żywsza", zaczęła broić, co już mniej mnie cieszy, bo jak będzie niszczyła kanapy, to mój M nie pozwoli mi jej zatrzymać :-( I kolejny problem: co z nią zrobimy, jeśli będziemy wyjeżdżać, mamy działkę i latem siedzimy tam całe weekendy, a jak ją tam wezmę, to ucieknie.
Sama nie wiem co dla niej będzie lepsze :(
Desi mieszkam na Ratajach, może znajdę tu sąsiadów z kotkami

Paulapoz

Od: Sob sty 05, 2008 17:49

[poprzednia]