Moderator: Estraven

ale będę tak miałą chyba do końca stycznia - wiadomo PITy, sryty, zamknięcie roku a dodatkowo od soboty sesja
 ale będę tak miałą chyba do końca stycznia - wiadomo PITy, sryty, zamknięcie roku a dodatkowo od soboty sesja  

ale stwierdzili że jedno płaczące po nocach wystarczy
 ale stwierdzili że jedno płaczące po nocach wystarczy 

Ja się właśnie zastanawiam nad pracą w kadrach...
 Ja się właśnie zastanawiam nad pracą w kadrach...- źle czynią zaiste. Wzięliby kotka czy dwa, oswajali spokojnie przez lata z myślą, że w domu są futra a dzieciak je lubi, a tak co? Minie kilkanaście lat, dziecko pójdzie na swoje, przygarnie koty, a rodzice ... szokczarna.wdowa pisze:Dzisiaj jak zwykle będę zabieganaale będę tak miałą chyba do końca stycznia - wiadomo PITy, sryty, zamknięcie roku a dodatkowo od soboty sesja

Proponowałam rodzicom Basi kotkaale stwierdzili że jedno płaczące po nocach wystarczy
 - że alergia, że ta, no, jak jej tam... toksoplazmoza itp.
  - że alergia, że ta, no, jak jej tam... toksoplazmoza itp. 

czarna.wdowa pisze:
A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód
 Choinka jest fajna, żeby ją powachac, poleżeć pod nią itd, ale nawet bombki wiszące na choince nie są interesujące
 Choinka jest fajna, żeby ją powachac, poleżeć pod nią itd, ale nawet bombki wiszące na choince nie są interesujące 
Biedactwa... Chcesz o tym porozmawiać?czarna.wdowa pisze:A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień
a oprócz zwalania maskotek z dolnych gałęzi i kradzieży jednej bombki nie zanotowano żadnych szkód

Przyjaciółka jest w ciaży, zakocona przyjaciółka, dodam. Ile się, biedna, nasłuchała dobrych rad związanych z kotami (rady oczywiscie sprowadzały się do tego, by sierściuchy oddać), to zagadka... Z mężem znaleźli wreszcie ripostę: na pytanie, co zrobia z kotami, odpowiadali, że szukaja własnie trzeciego
  Przyjaciółka jest w ciaży, zakocona przyjaciółka, dodam. Ile się, biedna, nasłuchała dobrych rad związanych z kotami (rady oczywiscie sprowadzały się do tego, by sierściuchy oddać), to zagadka... Z mężem znaleźli wreszcie ripostę: na pytanie, co zrobia z kotami, odpowiadali, że szukaja własnie trzeciego   

EwKo pisze:Biedactwa... Chcesz o tym porozmawiać?czarna.wdowa pisze:A poza tym doszłam do wniosku że moje sierściuchy zaczynają się starzeć - choinka w tym roku stoi już drugi tydzień

Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości