Renku...Tyciak dostawał Beta Glukan , jak pisałam wczesniej INTERFERON..TFX..Lidium,echinace....faszeruje go naprawde porządnie ,zapewne jego malenki wzrost wynika z jakiejśc wady genetycznej...kiedy jego rodzenstwo ważyło 60dkg..on ważył 20dkg...ale nadrobił,nie dogonił ale nadrobił i o to chodzi...
miał bardzo zniekształcone żebra..jednak kolejne RTG wykazało że żebra przy dobrym odżywianiu i wzroście sa prawie normalne,wyczuwalne jest zniekształcenie po prawej stronie...
badania krwi ogólne w normie poza leukocytami
badania kupska robali i pasozytów nie wykazały...a kupska robi ładne..
badania tz.wymaz z nocha wykazał bakterie COLI i cus tam...i jezeli tego nie zwalczymy tak bedzie ciagle
teraz ma mieć badania pod kontem tego czego ja sie boje a wetka sugeruje tz. białaczki i tych innych strasznych chorób,takie przewlekłe chorowanie może byc przy białaczce....
LIZYNA w drodze..
Interferon ma dostawac przez dłuzszy okres...
cały czas mysle czy ja cos pominełam ,zaniechałam...nie sądze ,ooozapomniec że trzeba dowód wyrobic to tak ale o kociaku nigdy.
dostaje praktycznie najlepsze rzeczy ,wyciaga ze mnie wszystko co mozliwe i niemozliwe,mysle ze on droższy od Twoich brytków