a ten bieluszek to mial duze szczescie

jutro powrzucam na forach ogloszenia o Kwadratowej Buźce.
tez musi znalezc domek!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwona_35 pisze:wiecie ,że na kociarni jest 12 kotów +6 na kwarantannie+ bajeczka![]()
ostatnio poszalałysmy![]()
to tak na margnesie..
Lidka pisze:iwona_35 pisze:wiecie ,że na kociarni jest 12 kotów +6 na kwarantannie+ bajeczka![]()
ostatnio poszalałysmy![]()
to tak na margnesie..
I to sa wszystkie koty w schronisku???
Naprawde??
Kurcze to ja w piwnicy mam wiecej niz polowa schroniska.
Jasli tak jest to super.
Naprawde jestescie wielkie:))
agitarius pisze:Kilka dniu temu pytałam o pudełko dla kotka,który się przybłakał do mojej kuzynki..Myślałysmy, że to dziki kotek a teraz okazało sie,że to normalny miziasty kotek.Ma około 2 miesięcy tak mniej więcej i mieszka na dworze w kartoniebo w domu ciocia ma uczulenie.... Kotek ma zawinęte jedno uszko -niestety narazie nie mam zdjecia.Wygląda na to,że komus uciekł albo się zgubił. Może poszukamy mu domu??Szkoda żeby tak marznął.To jest daleko od Gliwic jakies 200km ale jakby ktos go chciał przygarnać moge po niego jechać .Podpowiedzcie cos dziewczyny
agitarius pisze:Ja bym go wzieła na tymczas ale mam juz Fruzie i Wtorka i swoja rezydentke a sama nie mieszkam więc nie moge go wziąśćChyba,że sie tak złoży że akurat ktos oddzwoni po Wtorka bo niby było zainteresowanie to wtedy moge go wziąść od zaraz .....
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, Meteorolog1 i 119 gości