Bungo,pakuj się razem z B&L

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bungo pisze:Dzięki DorotkoKtoś mnie tu jednak lubi
Zowisia pisze:Bungo pisze:Dzięki DorotkoKtoś mnie tu jednak lubi
Bungo, no co Ty ... dopominasz sie ??? a gdzie tfarda zolza podziawszy sie ?
i nie placz tyle, bo Wisla wyleje ...
wszyscy Cie tu lubia, szukaja, lataja po watkach ...a, no i przeciez Misia Cie BARDZO A BARDZO LUBI !
![]()
![]()
zo + 4,5
Femka pisze:Zowisia pisze: Bungo, no co Ty ... dopominasz sie ??? a gdzie tfarda zolza podziawszy sie ? i nie placz tyle, bo Wisla wyleje ...
wszyscy Cie tu lubia, szukaja, lataja po watkach ...a, no i przeciez Misia Cie BARDZO A BARDZO LUBI !
![]()
![]()
zo + 4,5
Zo,piłaś coś?
ziemowit pisze:No, świat się przekręcił - Bungo w desperacji i depresji chce popełnić samobójstwo cielesne i duchowe, oddając się w ręce Femki![]()
![]()
Bungo pisze:ziemowit pisze:No, świat się przekręcił - Bungo w desperacji i depresji chce popełnić samobójstwo cielesne i duchowe, oddając się w ręce Femki![]()
![]()
Postawiłeś mnie do pionu![]()
Nigdzie nie jadę - tu mam Zowisię i Misię![]()
Femka pisze:Bungo pisze:ziemowit pisze:No, świat się przekręcił - Bungo w desperacji i depresji chce popełnić samobójstwo cielesne i duchowe, oddając się w ręce Femki![]()
![]()
![]()
![]()
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:ziemowit pisze:No, świat się przekręcił - Bungo w desperacji i depresji chce popełnić samobójstwo cielesne i duchowe, oddając się w ręce Femki![]()
![]()
![]()
![]()
tu mam Zowisię i Misię - z madzonezem![]()
Femka - nie becz, zrobię Ci pangę jak przyjedziesz. W końcu tylko o żarelko tu chodzi, prawda
skaskaNH pisze:Zowisia pisze:I madzonezowe party w perspektywie !!:mlask: :ciamk: :mniam: !
zo
I jeszcze mnie na dokładkę
Bungo pisze:Femka pisze:Bungo pisze:ziemowit pisze:No, świat się przekręcił - Bungo w desperacji i depresji chce popełnić samobójstwo cielesne i duchowe, oddając się w ręce Femki![]()
![]()
![]()
![]()
tu mam Zowisię i Misię - z madzonezem![]()
Femka - nie becz, zrobię Ci pangę jak przyjedziesz. W końcu tylko o żarelko tu chodzi, prawda
Bungo pisze:Jestem wzruszona![]()
Zawsze wiedziałam, żeś Ty a.......
Już nie będę, przyrzekam
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 35 gości