kalair pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Nie dołuj, nie sama młodzież, teściowe też są
Teściowe tyz mogą być młode!![]()
Tyz jestem młoda
Moderator: Estraven
kalair pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Aga86 pisze:kalair pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Tyz jestem młoda

kalair pisze:No i wiekowy się wątek troszkę zrobił...W sensie rozmów o wieku![]()
Mam nadzieję, że się nikt nie wystraszył!
Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Aga86 pisze:kalair pisze:No i wiekowy się wątek troszkę zrobił...W sensie rozmów o wieku![]()
a czego tu sie bać, życie zaczyna się po ... i w zależności od potrzeb uzupełniamy kropeczki :wink:
Dorota pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Ja jestem świekrą
brrrr..,kalair pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:No i wiekowy się wątek troszkę zrobił...W sensie rozmów o wieku![]()
a czego tu sie bać, życie zaczyna się po ... i w zależności od potrzeb uzupełniamy kropeczki :wink:
Eeee....chyba mi intelekt wysiada o tej porze...Nie bardzo rozumiem...
kalair pisze:Dorota pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Ja jestem świekrą
O Ty potfforze wiekowy!![]()
brrrr..,
Trinity36 pisze:kalair pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:No i wiekowy się wątek troszkę zrobił...W sensie rozmów o wieku![]()
Eeee....chyba mi intelekt wysiada o tej porze...Nie bardzo rozumiem...
Kalair, to wszystko z zimna
Ja wstawiam swoje
życie zaczyna się po 40-tce![]()
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Ja jestem świekrą
brrrr..,
kalair pisze:Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Aga86 pisze:kalair pisze:Eh...Niepotrzebnie pędziłam...Zdołować się..Normalnie sama młodzież wokól
Ja jestem świekrą
brrrr..,
Co proszę? Jakaś myśl Ci Dorotko do głowy przyszła?m Nie krępuj się!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości