Ruach pisze:uroczy, zmysłowy wątek![]()
wszystkim dobrym najlepszego wszystkiego, wszak nowe się zaczęło..........
wątku, do góry
I dla Ciebie wszystkiego najlepszego. Miło, że wpadłaś. I ucałowania dla wszystkich Chłopaków.
Moderator: Moderatorzy
Ruach pisze:uroczy, zmysłowy wątek![]()
wątku, do góry
Zmysł pisze:Aleksandra59 pisze:Na pierwsze moje pytanie nie dostałam jeszcze odpowiedzi a juz mam kolejne - czy można licytować na wszystkie wystawione rzeczyrazem, czy koniecznie trzeba dzielić
Jestem "wyjechany", dorwałem się do jakiegoś internetu, a żeby napisać jednego posta muszę siedzieć 40 minut. Więc na razie powiem, że można licytowac wszystko. 3 stycznia wracam i odpowiem kompleksowo na wszystkie pytania
Aleksandra59 pisze:Zmysł pisze:Aleksandra59 pisze:Na pierwsze moje pytanie nie dostałam jeszcze odpowiedzi a juz mam kolejne - czy można licytować na wszystkie wystawione rzeczyrazem, czy koniecznie trzeba dzielić
Jestem "wyjechany", dorwałem się do jakiegoś internetu, a żeby napisać jednego posta muszę siedzieć 40 minut. Więc na razie powiem, że można licytowac wszystko. 3 stycznia wracam i odpowiem kompleksowo na wszystkie pytania
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Zmysł![]()
A ja czekam i czekam![]()
![]()
Zmysł pisze:Ruach pisze:uroczy, zmysłowy wątek![]()
wątku, do góry
I dla Ciebie wszystkiego najlepszego. Miło, że wpadłaś. I ucałowania dla wszystkich Chłopaków.
Zmysł pisze:Aleksandra59 pisze:Zmysł pisze:Aleksandra59 pisze:Na pierwsze moje pytanie nie dostałam jeszcze odpowiedzi a juz mam kolejne - czy można licytować na wszystkie wystawione rzeczyrazem, czy koniecznie trzeba dzielić
![]()
Wszystkiego najlepszego. Przepraszam za zwłokę - to jest półsłodkie.
Aleksandra59 pisze:Zmysł pisze:Aleksandra59 pisze:Zmysł pisze:Aleksandra59 pisze:Na pierwsze moje pytanie nie dostałam jeszcze odpowiedzi a juz mam kolejne - czy można licytować na wszystkie wystawione rzeczyrazem, czy koniecznie trzeba dzielić
![]()
Wszystkiego najlepszego. Przepraszam za zwłokę - to jest półsłodkie.
Dzięki - szkoda, że półsłodkie. Ale nic to, to ja poproszę tak:
- Baileys za 70 zł;
- Chivas za 100 zł![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości