bbd2 pisze:dla uściślenia Wawel w Sosnowcu - to ulica, a nie dzielnica
To prawda ale od tej ulicy czesc miasta przylegla do niej potocznie tak jest nazywana
Moderator: Estraven
bbd2 pisze:dla uściślenia Wawel w Sosnowcu - to ulica, a nie dzielnica
aassiiaa pisze:Tak mi przyszlo do glowy![]()
Dziewczyny potrzebuja prawie na juz wszystkich tych budowlanych rzeczy (najbardziej kafelek i fug) wiec moze jesli bbd2 dalej oferuje transport to zawiezie je szybciej a my pozniej zawieziemy "mebel" i akcesoria wyposazeniowe.
Co wy na to?? Pytam i Krakow i Sosnowiec
Czyli np akcesoria budowlano-remontowe zbiorka do powiedzmy niedzieli...bbd2 kiedy mozesz pojechac do S-ca??
aassiiaa pisze:Nordstjerna pisze:Mamy do oddania "kanapę" Bromsta z IKEA (materac typu futon na stelażu z sosnowych listew, lub tylko sam materac, jeśli się przyda - ostrzegam, że jest bardzo stary i "były-biały" i nie wygląda pięknie, u nas leży na niej prześcieradło po prostu.). Kanapę można rozkręcić i wtedy jest całkiem nieduży pakunek.
Przyda się?
hmmm wydaje mi sie, ze chyba nie bo te pomieszczenia male sa ale poczekamy na wypowiedz ekspertow
bubor pisze:Dziś materiał na zacny mebel został poddany obróbce skrawaniem czego efektem są dwa spore pudła trocin które w razie czego też są do wzięcia .
aassiiaa pisze:Na pytanie czy pozniej beda potrzebne rzeczy remontowe odp - obecnie nie wiem
bbd2 pisze:tesciowa mieszka na Pogoni, a moja mama na Legionów (koło Wawelu), więc jestem ciekawa, gdzie dokładnie znajduje się tajemnicze lokum (może byc na pw)
Tak wygladało
a tak jest na dzień dzisiejszy

progect pisze:W sobote powinnam miec samochod - moge do kogos podrzucic moj towar.
Bubor do ciebie by mi bylo najwygodniej. Mozna? I o ktorej?
bubor pisze:progect pisze:W sobote powinnam miec samochod - moge do kogos podrzucic moj towar.
Bubor do ciebie by mi bylo najwygodniej. Mozna? I o ktorej?
Oczywiście że można, co do godziny to ja sie dostosuję bo będe niejako na miejscu .
terenia1 pisze:Emilka od jakiegoś czasu nie ma dostępu do internetu, rozmawiałam z nią dzisiaj telefonicznie i coś mi wspominała, że ktoś na dniach z Krakowa jedzie do Sosnowca, dostała numer telefonu, ale coś jej się nie zgadzało - i cała jest zakręcona, jeśli faktycznie ktoś jedzie to dajcie sygnał bo się chyba nie znajdziemy w tej naszej metropolii
Rennatta pisze:anna09 pisze:bbd2 pisze:Rennatta pisze:bbd2 pisze:To ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
No ... Wawel w S-cu piękny jesttylko smoka brak
Ja też jestem z Ruczaju. W której okolicy mieszkasz? Ja blisko Pasażu Ruczaj. Z Ruczaju jest też MJS
.
ja też blisko Pasażuna Drukarskiej
może wpadniesz na kawkę-zapraszam
MJS u mnie była
No to jest nas sporo z RuczajuJa na Szuwarowej, więc też blisko Pasażu
Oj,jak blisko,pewnie nieraz się tam widziałyśmy na zakupach.
Mafia Ruczajowa:
1.Anna09
2.Bbd2
3.Mjs
4.Rennatta
Kto się jeszcze dopisze?
bbd2 pisze:t
jeden mały warunek, znając mojego TŻ -towar musi byc przygotowany wcześniej
Tosza pisze:Dzisiaj podjęliśmy decyzję o egzekucji starej puchowej kołdry-puchu mało, więc jest cieniutka. Koty uwielbiają w tym spać, poza tym lata temu widziałam w krakowskim schronisku na kociarni mnóstwo kołder właśnie. Chętnie oddam, ale nie chce się wygłupić-może standardy się zmieniły. Pociąc sie nie da, bo pierze wyleci, ale złożone na cztery i przykryte kawałkiem bawełny (wymiennej do prania) to całkiem fajne legowisko. Poza tym mam prawdziwe legowisko i stare pikowane narzuty-nadają się do pocięcia. Przyda się coś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości