Domino/Panda [*] 11 mies. i 6 dni razem. dobranoc malutka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2007 12:46

Domisia - Panduszka wygląda prześlicznie :) Taka zadbana, zadowolona :)
Puss :aniolek:
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Pon gru 31, 2007 11:26

jutro mija 8 miesięcy od kiedy Domino/Panda jest u mnie.
cieszę się z każdego dnia kiedy jesteśmy razem, ale jednocześnie z każdym dniem jestem coraz bardziej przerażona myślą, że ona umrze.

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Pon gru 31, 2007 12:09

:dance: :dance2: :birthday: :balony: :ok: :piwa: :flowerkitty: :balony: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :mrgreen: :ok:
( drugiej części zdania nie widzę :wink: )
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon gru 31, 2007 16:39

życzę Wam dziewczyny, żebyście były razem jeszcze co najmniej 10 x po 8 miesięcy albo i dłużej :lol:
a moja Bidusia u mnie już 9 i pół miesiąca, bo o ile pamiętam, zabrałam ją z sggw coś koło połowy marca. pozdrowienia dla koleżanki niedoli od Ziutki (Bidzi znaczy się;))
Obrazek
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon gru 31, 2007 17:16

Puss, Domisiu - Pandziu, zyczę Wam abyście były ze sobą - bardzo bardzo długo - zdrowe, szczęśliwe, rozmruczane !!!! :)
Ja po stracie Dżampy, potem po odejściu kotów foruowych, w tym Domino, też patrzę na moją Savanę i chce mi się płakać, że nadejdzie dzień, gdy.. ale nie możemy w ten sposób myśleć, nasze Koteczki są z nami i cieszmy się szczęściem, które mamy..
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Post » Pon gru 31, 2007 20:36

Kasiu - w nadchodzącym Nowym Roku życzę Tobie, Twoim bliskim i Domisi, wszystkiego naj, naj, najlepszego.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Pon gru 31, 2007 20:49

Kasiu, w Nowym Roku życzę wszystkiego najlepszego i żebyś jak najdłużej mogła cieszyć się obecnością Domisi :balony: :balony: :partygirl:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon gru 31, 2007 23:17

Kasiulek, życzę abyście były ze sobą jak najdłużej. Ty i Domisia. Szczęścia w nowym roku, kochana. I przy okazji - dziękuję, za wszystko, za to jesteś, że tyle dobrego robisz. Wszystkiego naj naj!

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Wto sty 01, 2008 20:32

Kasiu, Domisiu - cieszcie się sobą przez cały 2008 rok i wiele, wiele następnych. Wszystkiego dobrego Obrazek
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Śro sty 02, 2008 8:41

dziękujemy :D
Domisia i ja weszłyśmy razem w nowy rok 2008. Domisia była przerażona sztucznymi ogniami strzelającymi za oknem o północy, więc siedziałam z nią i ją przytulałam, żeby się tak nie bała. reszta kotów siedziała pod łóżkiem i robiła wielkie przerażone oczy.
wczoraj strasznie płakałam, bo jestem już bardzo zmęczona tym, że boję się o Domisię coraz bardziej każdego dnia.

puss

Post » Śro sty 02, 2008 8:50

puss pisze:wczoraj strasznie płakałam, bo jestem już bardzo zmęczona tym, że boję się o Domisię coraz bardziej każdego dnia.

Kasieńko, nie myśl codziennie o tym, że ona może odejść. Żyj z dnia na dzień i ciesz się, że Domisia jest z Wami. Dałaś jej kilka miesięcy dobrego życia i to się liczy.
Mam kilka kotów z "wyrokami", sercowego Łańka, stareńką Polę, nerkowego Potwora. Pola jest chodzącym memento mori, kto u mnie był i ją widział wie, o czym mówię.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw sty 03, 2008 9:29

Domisiowy piktorial:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

zdjęcia może nie są najlepsze, ale oddają to jak wygląda Domisia. wbrew pozorom bardzo się nie zmieniła od momentu, gdy do mnie przyjechała. może tylko futerko wygląda normalniej.

puss

Post » Pt sty 04, 2008 3:06

Piękna jest 8) Tylko chyba nie była zachwycona, że przeszkadzasz jej w drzemce ;)
.
.

Obrazek

Koty w potrzebie proszą o pomoc
Zobacz, pokochaj, adoptuj: realnie albo wirtualnie
www.koty.sos.pl

BAJKA-BB

Od: Pt gru 02, 2005 23:40

Post » Pt sty 04, 2008 8:29

ariel pisze:
puss pisze:wczoraj strasznie płakałam, bo jestem już bardzo zmęczona tym, że boję się o Domisię coraz bardziej każdego dnia.

Kasieńko, nie myśl codziennie o tym, że ona może odejść. Żyj z dnia na dzień i ciesz się, że Domisia jest z Wami. Dałaś jej kilka miesięcy dobrego życia i to się liczy.
Mam kilka kotów z "wyrokami", sercowego Łańka, stareńką Polę, nerkowego Potwora. Pola jest chodzącym memento mori, kto u mnie był i ją widział wie, o czym mówię.

Właśnie nie myśl tylko o tym że ona odejdzie bo to nas wszystkich czeka prędzej czy póżniej ale czeka . Niestety takie jest nasze życie. A takie złe myśli i lęki koty i wszystkie zwierzęta wyczuwają przejmują te nastroje. Tak że więcej optymizmu a i kota będzie się dobrze miała.
Wszystkiego najlepszego dla całej rodzinki i ludzkiej i kociej , :D Domisia jest prześiczna i ciesz się nia dopóki możesz :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon sty 07, 2008 11:42

dziękuję wszystkim za ciepłe słowa :)

oto zdjęcia Domisi w całej okazałości zrobione wczoraj:

Obrazek

Obrazek

na tych zdjęciach nie widać, ale Domisia jest przeraźliwie chuda. Mam wrażenie, że jest połową kota, który do mnie przyjechał :( ale je dość często, pije, mruczy, ociera się o nogi, bawi się, korzysta z drapaczka.

puss

[poprzednia][następna]