Kalair proszona o stawiennictwo przed komisją najpóźniej w dniu jutrzejszymkalair pisze:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kalair proszona o stawiennictwo przed komisją najpóźniej w dniu jutrzejszymkalair pisze:
ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Kalair proszona o ponowne zamieszczenie materiałów
Ależ Ziemowitku, nie upieraj się! Wiesz, że jak sam coś znajdziesz, to satysfakcja większa!To tylko parę stronek! Nie zmieniłam się!
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
okitrawa11 pisze:ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Ależ Ziemowitku, nie upieraj się! Wiesz, że jak sam coś znajdziesz, to satysfakcja większa!To tylko parę stronek! Nie zmieniłam się!
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
jak kalair pójdzie spac to wrzucę jej fotke![]()
![]()
trawa11 pisze:ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
![]()
Chyba o innych myślimy Trawko. Ta, gdzie jestem z mężem, jest przecież ładna! Znaczy zdjęcie!
pokaż... komisja oceni, wyważy i wyda opiniękalair pisze:trawa11 pisze:ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
![]()
Chyba o innych myślimy Trawko. Ta, gdzie jestem z mężem, jest przecież ładna! Znaczy zdjęcie!
ziemowit pisze:pokaż... komisja oceni, wyważy i wyda opiniękalair pisze:trawa11 pisze:ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
![]()
Chyba o innych myślimy Trawko. Ta, gdzie jestem z mężem, jest przecież ładna! Znaczy zdjęcie!![]()
wpierw z ideałem, potem ze stereotypem, następnie ze średnią społeczną a na końcu z Tobą (na końcu bo pewnie tyle czasu upłynie zanim przedstawisz komisji materiał porównawczytrawa11 pisze:ziemowit pisze:pokaż... komisja oceni, wyważy i wyda opiniękalair pisze:trawa11 pisze:ziemowit pisze:Dobry Wujek Mao zalecał oszczędzć cenny trankalair pisze:ziemowit pisze:materiały muszą być zamieszczone tak, by komisja mogła je znaleźć, nie wolno utrudniać pracy komisjikalair pisze:Po za tym ona jest! Między 5, a10 stroną w wątku-jak wyglądamy, czy jakoś tak.. Dałam, zanim pomyślałam...![]()
Tak myślę!
![]()
...będę się upierał
![]()
Chyba o innych myślimy Trawko. Ta, gdzie jestem z mężem, jest przecież ładna! Znaczy zdjęcie!![]()
no ,ale zkim bedziesz Kalair porównywał![]()
komisja bardzo dziękuje za współpracękalair pisze:Może być!?
kalair pisze:Może być!?
ziemowit pisze:komisja bardzo dziękuje za współpracękalair pisze:Może być!?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Avian, Google [Bot], pibon, zuzia115 i 234 gości