Brzusie - jednak zbieramy kandydatury. Do piątku!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 02, 2008 23:10

Muszę powiedzieć Galla,
że na początek Roku to udał Ci się wyjatkowo ten nowy tytuł wątku... :D
Taki poetyczno-pragmatyczny.... :wink:
I zwraca na siebie uwagę... 8)
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Czw sty 03, 2008 21:35

:crying: :crying: - nie zauważyłam, że wczoraj rozliczenie było i pewnie już za późno na zrobienie dodatkowego przelewu dla Kawy nie od Jany :crying:
Galla - a może jeszcze nie zrobiłaś przelewu na Kawę :?: :?: :?: No bo między naszymi kontami to myk, myk i kasiorka już jest u Ciebie :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Czw sty 03, 2008 23:17

Jeszcze nie zrobiłam, więc luz 8)
Czekam na informację od Jany, do kogo mam PW napisać po numer konta, bo nie jestem pewna, czy na pewno do tajdzi czy do kogoś innego :wink:
Obrazek

galla

Od: Wto wrz 20, 2005 13:39

Post » Pt sty 04, 2008 1:58

:D - to ja lecę maleńki przelewik zrobić 8)

Aleksandra59

Post » Pt sty 04, 2008 2:10

Pomyliłam się o tę nieszczęsną złotówkę :crying: A chciałam, żeby równo było :cry:

Aleksandra59

Post » Pt sty 04, 2008 12:18

Ponieważ moje składki zakończyły się z zeszłym rokiem, dzisiaj idę na pocztę i dokonam następnej wpłaty. Konto to samo?

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Sob sty 05, 2008 1:59

To samo, nic się nie zmieniło :D

Dziękujemy!!!
Obrazek

galla

Post » Sob sty 05, 2008 2:40

Zmysł pisze:Ponieważ moje składki zakończyły się z zeszłym rokiem, dzisiaj idę na pocztę i dokonam następnej wpłaty. Konto to samo?

Oj, biedny Zmysł coby brzusie Brzusiowe napełnić, pełen poświęcenia w długaśnych pocztowych kolejkach stoi :D :lol:

Aleksandra59

Post » Sob sty 05, 2008 9:51

Aleksandra59 pisze:
Zmysł pisze:Ponieważ moje składki zakończyły się z zeszłym rokiem, dzisiaj idę na pocztę i dokonam następnej wpłaty. Konto to samo?

Oj, biedny Zmysł coby brzusie Brzusiowe napełnić, pełen poświęcenia w długaśnych pocztowych kolejkach stoi :D :lol:

Nie jest tak źle. Jak wysyłałem bazarkowe paczki w okresie świątecznych-to było przeżycie.

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pon sty 07, 2008 19:45

Zmysł pisze:
Aleksandra59 pisze:

Nie jest tak źle. Jak wysyłałem bazarkowe paczki w okresie świątecznych-to było przeżycie.

:strach: :strach: :strach:

Ja też będę miała przeżycie niedługo - nie złożyłam wniosku o nowy dowód i muszę to w końcu uczynić. Widziałam dziś kolejkę do urzędu :strach:
Chyba wyjdę z założenia, że skoro i tak jestem z tym opóźniona, to opóźnię się bardziej - do czasu, aż się ta fala ludzi przewali 8)
Obrazek

galla

Post » Pon sty 07, 2008 22:58

galla pisze: Ja też będę miała przeżycie niedługo - nie złożyłam wniosku o nowy dowód i muszę to w końcu uczynić. Widziałam dziś kolejkę do urzędu :strach:
Chyba wyjdę z założenia, że skoro i tak jestem z tym opóźniona, to opóźnię się bardziej - do czasu, aż się ta fala ludzi przewali 8)

Galla - może jednak się poświęcisz i pójdziesz do tej kolejki, bo od kwietnia bez "twardego" dowodu niczego nie załatwisz :( A jeszcze władza karę finansową Ci przywali za niesubordynację - i kto Brzusie nakarmi :roll:

Aleksandra59

Post » Pon sty 07, 2008 23:34

Aleksandra59 pisze:
galla pisze: Ja też będę miała przeżycie niedługo - nie złożyłam wniosku o nowy dowód i muszę to w końcu uczynić. Widziałam dziś kolejkę do urzędu :strach:

Galla - może jednak się poświęcisz i pójdziesz do tej kolejki, bo od kwietnia bez "twardego" dowodu niczego nie załatwisz :( A jeszcze władza karę finansową Ci przywali za niesubordynację - i kto Brzusie nakarmi :roll:

Mają nie karać tak od razu...
A nawet jeśli teraz się poświęcę, to i tak przed kwietniem kartonika nie dostanę. To po co się poświęcać? 8)
Obrazek

galla

Post » Pon sty 07, 2008 23:52

galla pisze:
Aleksandra59 pisze:

A nawet jeśli teraz się poświęcę, to i tak przed kwietniem kartonika nie dostanę. To po co się poświęcać? 8)

Ups - nie wiedziałam, że to tak długo trwa :roll: To może teraz mamy najbardziej pożądany obiekt marzeń niesubordynowanych obywateli RP - twardy dowodzik vel "kartonik" :lol: :ryk:

Aleksandra59

Post » Wto sty 08, 2008 10:11

Kochane Brzusie :aniolek:!
W imieniu Pani o Złotym Sercu, swoim oraz tych wszystkich bied, które przebywają pod jej opieką pragnę Wam wszystkim podziękować za dar serca, którym ją i jej koty obdarowaliście. Za całą sumę, zgodnie z prośbą ich opiekunki kupiłam puszki 8), a dodatkowo od naszej fundacji przekazałam suche. Nawet nie wiecie, jaką radość sprawiliśmy tym jedzonkiem :D!!!
Jeszcze raz z całego serca Wam dziękuję i życzę samych radosnych dni w Nowym 2008 Roku
T.

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto sty 08, 2008 10:26

Aleksandra59 pisze:
galla pisze:
Aleksandra59 pisze:

Ups - nie wiedziałam, że to tak długo trwa :roll: To może teraz mamy najbardziej pożądany obiekt marzeń niesubordynowanych obywateli RP - twardy dowodzik vel "kartonik" :lol: :ryk:

Galla!
Do USA Cię nie wpuszczą!!! :lol: :lol: :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

[poprzednia][następna]