mika_xx pisze:no to wezme;) tylko 1 to troche malo jak az 3 potrzebujesz:(
jedna to tez bardzo dużo.....tym bardziej, że potrzebuje na już

A resztę sobie zamówię
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mika_xx pisze:no to wezme;) tylko 1 to troche malo jak az 3 potrzebujesz:(
Mała1 pisze:Przyjedzie tez Julitka i przywiezie naszym kociastym draaapakkk
Mała1 pisze:myslałam-ale jeszcze nie wymysliłam![]()
ona musi byc taka-zeby spokojnie przejsc przez drzwi-trza pomierzyc
iwona_35 pisze:Mała1 pisze:dziewczyny
niestety chyba nasze pudła sie wyprzedały![]()
Moze Juliitka ma jeszcze jakis inny namiar, ale ja niestety juz ich nie znalazłam na allegro![]()
Znalazłam takie same chyba-ale niestety 3 razy drozsze![]()
http://www.allegro.pl/item291644911_poj ... u_ryb.html
O cholipka![]()
![]()
![]()
![]()
oj niedobrze
![]()
![]()
pepperoni pisze:hej,
mam pytanie.czy to normalne ze kot po szczepieniu nie chce jesc?
moj Krzysiek zaszczepil w piatek kota, potem w sobote i niedziele kot jadl a od poniedzialku przestal![]()
teraz moja wina bo namawialam go zeby zaszczepil...
Lidka pisze:iwona_35 pisze:Mała1 pisze:dziewczyny
niestety chyba nasze pudła sie wyprzedały![]()
Moze Juliitka ma jeszcze jakis inny namiar, ale ja niestety juz ich nie znalazłam na allegro![]()
Znalazłam takie same chyba-ale niestety 3 razy drozsze![]()
http://www.allegro.pl/item291644911_poj ... u_ryb.html
O cholipka![]()
![]()
![]()
![]()
oj niedobrze
![]()
![]()
Na dodatek malutkie te pudla.
Mysle, ze nasz Pan od pudel ma jeszcze takie. On wie do czego my je wykorzystujemy dlatego pyta tylko ile:))
Jesli ktos jezdzi na gielde zoologiczna do Lodzi to tam mozna kupic po 10zl wieksze od ludzi z rybami. ALe trzeba miec szczescie. Moze jak ktos ma znajoma hurtownie albo sklep zoologiczny.
Ja mam w piwnicy 4 takie pudla. Maja troche grubsze scianki i sa prawie 2 razy wieksze.
Poduszek jeszcze nie uszylam, bakcyliusz mnie jakis naszedl i wrednie sie czuje.
Czy w schronisku przydalyby sie takie grube rury kartonowe po dywanach?
Przytargalam kiedys takie do domu ale nie wykorzystalam. Ale takie cos mozna latwo w marketach z dywanami dostac, moze moznaby cos zrobic w schronisku. Tylko nie wiem jak z mocowaniem.
pepperoni pisze:wczoraj zjadl troche i oprocz tego co zjadl zwymiotowal igiełkę od choinkijest podejrzenie ze zjadl tego wiecej i dzis mial sie znalezc u weta.
mam nadzieje, ze sie znalazl. ja za bardzo sie w to nie mieszam bo TŻ wyjechal i kotem sie zajmuje jego rodzina no i nie chce sie wtracac. tylko balam sie ze wiecie, pretensje beda mieli do mnie bo nalegalam na szczepienie. choc oni chyba i tak mysla ze to od szczepienia nie je niz od 'glupiej' igielki. juz nic sie nie odzywam. mam nadzieje, ze trafia do jakiegos dobrego weta ktory kotu pomoze.
eh...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 160 gości