kalair pisze:Rachelinka pisze:Czesc Dziewczyny
Hej Rachelinko! Jak na dzisiaj?![]()
![]()
Bo u nas ciągle romantycznie, że tak powiem..![]()
I zdjątko-
jakie cudenko z tej lafineczki....szkoda ze nadal nie moge jej w spiewach powtorowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Rachelinka pisze:Czesc Dziewczyny
![]()
I zdjątko-
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Czesc Dziewczyny
![]()
I zdjątko-
jakie cudenko z tej lafineczki....szkoda ze nadal nie moge jej w spiewach powtorowac
skaskaNH pisze:Rachelinka pisze:
Rachelinko, a Ty z jakiego powodu chciałabyś śpiewać?![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Czesc Dziewczyny
![]()
I zdjątko-
A co, ciągle chora? To jak to się leczysz, hę? A okłady z Bonifacka? Powinny pomóc! Wypróbuj!
Mam różne podejrzeniakalair pisze:skaskaNH pisze:Rachelinka pisze:
A Ty myślisz Skaska, że ona...tego...no...![]()
![]()
![]()
![]()
Tak po prostu chyba chce w duecie...
kalair pisze:Myślę
kalair pisze:skaskaNH pisze:Rachelinka pisze:
A Ty myślisz Skaska, że ona...tego...no...![]()
![]()
![]()
![]()
Tak po prostu chyba chce w duecie...Myślę
Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:Rachelinka pisze:Czesc Dziewczyny
![]()
I zdjątko-
A co, ciągle chora? To jak to się leczysz, hę? A okłady z Bonifacka? Powinny pomóc! Wypróbuj!
Jest niedotykalski, nie da sie zrobic okladu niestety
serwer mi kuśtykakalair pisze:ziemowit pisze:coś wygląda na to, że mało śpię - dzieńdybry napisałem, jak się kładłemkalair pisze: Naprawdę nie piłeś? To skąd ten brak sił?...
Oooo...Powiedzmy, że wierzę, w powody nie wnikam![]()
To może łóżeczko zalicz ?.....
skaskaNH pisze:kalair pisze:Myślę
WowJestem pod wrażeniem
ziemowit pisze:serwer mi kuśtykakalair pisze:ziemowit pisze:coś wygląda na to, że mało śpię - dzieńdybry napisałem, jak się kładłemkalair pisze: Naprawdę nie piłeś? To skąd ten brak sił?...
Oooo...Powiedzmy, że wierzę, w powody nie wnikam![]()
To może łóżeczko zalicz ?.....
jak kot po narkozie
![]()
...żeby to choć jakie ciekawsze powody nie-spania, to bym był niewyspany aczkolwiek weselszy :wink:
w ogóle istniejesz tylko Ty - reszta to iluzja, projekcje wewnątrz Twojego umysłukalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Myślę
WowJestem pod wrażeniem
Wiesz co Zołzo?!![]()
I mało! Jeszcze Ci powiem, że się czasem zastanawiam!-też potrafię-czy tylko JA tu myślę! :twisted: ...he he..
no bo kiedyś trzeba to wydłubać, żeby #$@%^& ustrojstwo działałokalair pisze: Inna inszość, co ma serwer do słabego snu?![]()
kalair pisze:Rachelinka pisze:
Jest niedotykalski, nie da sie zrobic okladu niestety
No to masz problema....![]()
ziemowit pisze:w ogóle istniejesz tylko Ty - reszta to iluzja, projekcje wewnątrz Twojego umysłukalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Myślę
WowJestem pod wrażeniem
Wiesz co Zołzo?!![]()
I mało! Jeszcze Ci powiem, że się czasem zastanawiam!-też potrafię-czy tylko JA tu myślę! :twisted: ...he he..
jak się odwrócisz to za Tobą świat znika
co Cię żarło?kalair pisze:ziemowit pisze:w ogóle istniejesz tylko Ty - reszta to iluzja, projekcje wewnątrz Twojego umysłukalair pisze:skaskaNH pisze:kalair pisze:Myślę
WowJestem pod wrażeniem
Wiesz co Zołzo?!![]()
jak się odwrócisz to za Tobą świat znika
łomatko... A tak dobrze żarło, i zdechło..
Ale proszę-kontynuuj, nie kręp się..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 243 gości