bubor pisze:hehehehehe.......
A co ten śmiech ma oznaczać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:hehehehehe.......
bbd2 pisze:tak, jak w pw pisałam, transport na trasie Kraków-Sosnowiec oferuję, stale-przynajmniej raz w tygodniu-do dyspozycji opel combi
TŻ pracuje w Sosnowcu i okolicach a reszta rodzinki w Krakowie siedzi i usycha z tęsknoty(szczególnie koty!)
tesciowa mieszka na Pogoni, a moja mama na Legionów (koło Wawelu), więc jestem ciekawa, gdzie dokładnie znajduje się tajemnicze lokum (może byc na pw)
jeden mały warunek, znając mojego TŻ -towar musi byc przygotowany wcześniej
bubor pisze:To Wy też macie Wawel ?![]()
aassiiaa pisze:bubor pisze:To Wy też macie Wawel ?![]()
Mamya takze Patelnie obecnie przerobiona na Rondel
![]()
Tereniu zapraszam - ja mieszkam w NH obecnie
terenia1 pisze:aassiiaa pisze:bubor pisze:To Wy też macie Wawel ?![]()
![]()
Z przyjemnością skorzystam z zaproszenia, a Bubor niech się nie nabija z naszego Wawelu
bbd2 pisze:terenia1 pisze:aassiiaa pisze:bubor pisze:To Wy też macie Wawel ?![]()
![]()
Z przyjemnością skorzystam z zaproszenia, a Bubor niech się nie nabija z naszego Wawelu
a ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
No ... Wawel w S-cu piękny jesttylko smoka brak
bubor pisze:Ja sie wcale z Waszego Wawelu nie nabijam tylko powiedzcie w końcu co to jest ?
aassiiaa pisze:bubor pisze:Ja sie wcale z Waszego Wawelu nie nabijam tylko powiedzcie w końcu co to jest ?
Dzielnica taka nosi nazwe
terenia1 pisze:bbd2 pisze:terenia1 pisze:aassiiaa pisze:bubor pisze:To Wy też macie Wawel ?![]()
![]()
a ja zapraszam na Ruczaj, poszukamy znajomych![]()
No ... Wawel w S-cu piękny jesttylko smoka brak
Smoka zawsze możemy wyrzeźbić
aassiiaa pisze:Tak poza tym przypominam, ze jest to watek ZBIORKOWY![]()
bubor pisze:aassiiaa pisze:bubor pisze:Ja sie wcale z Waszego Wawelu nie nabijam tylko powiedzcie w końcu co to jest ?
Aaaaaaa..................![]()
terenia1 pisze:bubor pisze:aassiiaa pisze:bubor pisze:Ja sie wcale z Waszego Wawelu nie nabijam tylko powiedzcie w końcu co to jest ?
Aaaaaaa..................![]()
Bubor a Tobie chyba zrobimy wycieczkę krajoznawczo-turystyczną więc nie mysli, że tak szybko z Sosowca wyjedziesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], MojaMigotka, MruczkiRządzą, puszatek i 364 gości