Sonia i Otis cz. III - trzy lata z Sonią s.96

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2007 19:08

Przeciez nie trzeba chodzic na bale w sylwestra, nie sa obowiazkowe z tego co wiem :wink: My prawie zawsze jestesmy u kogos mniej lub bardziej kameralnie a czasami no co pare lat :wink: chodzimy jeszcze na bale organizowane przez Rade Rodzicow w szkolach lub remizach i jest bardzo fajnie, to nam odpowiada, w tym roku bedzie bal w styczniu, wiec sie wybieramy.Co roku jednak nie chodzimy, zaleznie od naszego nastroju.Nie wiem jak jest z dziecmi ale bedziemy w gronie ktore ma duuuzo dzieci i taka szóstka sie bedzie kolo nas przewuijala.Ostatnio zrobilismy im fałszywa godzine 12 i puścilismy petardy o godz 11.Ale bylo to daleko na odludziu, w lasach wiec nikt nie widział oprócz paru sasiadow :wink: Dzieci poszly grzecznie spac w przeswiadczeniu ze to juz po a my dopiero Hopsa sasa do rana :wink:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie gru 30, 2007 19:45

U nas się nie da zrobić fałszywki...huczy całe Osiedle (6 tys. mieszkańców), można co najwyżej zrobić falstart :wink:

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie gru 30, 2007 20:12

U nas plany też dopiero teraz się wyklarowały. Na imprezkę do mnie nie było chętnych, więc idziemy z D. do kinoteki na sylwestra kinowego. :)
Dobre filmy, mam nadzieję: miłe towarzystwo.. może byc fajnie. Tak jeszcze sylwestra nie spędzaliśmy.
D. też nie rozumie szaleństwa sylwestrowej nocy. A ja akurat lubię jakoś szczególnie zaznaczyc początek nowego roku...
Choc odbierając dziś bilety zastanawialiśmy się nad sensem imprez typu "Sylwester pod gwiazdami"... przecież tam będzie ziiiiiiimno, tłoczno, masa pijanych nastolatków i muzyka.. khem.. o wątpliwych walorach artystycznych. Pewnie i tak wszystko będzie szło z playbacku..
I ja się zastanawiam, co w takich imprezach widzą te tłumy, które zwykle w tym uczestniczą??? :roll:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Nie gru 30, 2007 20:48

Tłumy widzą w tym - tłumy właśnie...a im ciaśniej tym lepiej...zobacz w marketach przed Świętami...co ludzie widzą w zakupach prezentów w ostatnim dniu, w ostatniej chwili...albo co widzą w tłumie radośnie tratujacym się podczas otwarcia sklepów? Generalnie lubię imprezy masowe, sportowe na przykład...na koncerty pod chmurką - nie miałam okazji chadzać :? Nie bywałam też na wielkich koncertach w obiektach typu Katowicki Spodek...sama może bym i spróbowała, ale Piotr jest zdecydowanie antytłumowy :P Typowy domator, który najlepiej odpoczywa w domu właśnie, pod warunkiem, że mu żona zajęć nie wynajduje :lol:

izaA

Post » Nie gru 30, 2007 21:20

Doczytałam. Duzo zdrowia dla męża :ok: Przez Poznań i Wałbrzych tez przeszła ta "epidemia" :roll:
Tez nie mam parcia na bal. Organizowalam już wiele imprez , w tym bal właśnie albo małe imprezy tematyczne na Sylwestra. Wielu znajomych pracuje ,TŻ też , więc 1 stycznia chodzimy na Sylwestra dla znajomych. Szef TŻa organizuje 1 stycznia imprezę - jest setka ludzi, którzy się znają, odliczanie do północy, szampan i składanie sobie noworocznych życzeń :D
W ubiegłym roku pracowałam ,ale w tym roku mam plan spędzic Sylwestra z forum miau :D
1 bryt, 2 dachówki, 3 devonki, 2 orienty, 2 azjaty, 1 kundelka i straszne kudłate MCO

FluszakPluszak

Od: Pt gru 08, 2006 0:28

Post » Pon gru 31, 2007 11:20

Wszystkim odwiedzającym nasz wątek życzę u progu Nowego Roku - nadziei, że to, co przed nami będzie dobre, szczęśliwe, przepełnione miłością i radością, nauczy nas nowego, wzbogaci duchowo. Niech Nowy Rok będzie czasem dokonań dużych i całkiem maleńkich, niech nas nie rozczaruje :P

Obrazek Obrazek Obrazek

izaA

Post » Pon gru 31, 2007 11:59

Tłumy faktycznie coś w sobie mają - człowiek lubi poczuć czasem, że należy do jakiejś większej grupy, zwierzem stadnym wszak jest ;) , a jeśli to otwarcie supermarketu albo ukazanie się nowego Harry'ego Pottera w księgarnii , to może i do TV się załapie :twisted: :wink: Ja tam tłumów nie lubię: najłatwiej umrzeć niezauważonym właśnie wtedy, kiedy otacza nas masa ludzi (fachowcy tak stwierdzili ;) ), sorry za takie pesymistyczne myśli właśnie dzisiaj :strach:

Udanej zabawy, Izo, i wszystkiego najlepszego w 2008 roku! :P

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Pon gru 31, 2007 12:45

Izuś Tobie i całej rodzince, życzymy świetnej zabawy Sylwestrowej i samych radości w Nowym Roku.

Obrazek
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon gru 31, 2007 17:29

Dzięki, dzięki dziewczyny...przygotowania w toku 8) Będzie super...

izaA

Post » Pon gru 31, 2007 17:44

Izus dzieki za zyczenia i tobie i twojej wspanialej rodzince zycze duzo radosci i szczęścia w Nowym Roku Obrazek Obrazek

moś

Post » Pon gru 31, 2007 18:24

Krótko (bo mi koty przeszkadzają - czytają wszystkie miau razem ze mną :wink: ):

Niech ten nadchodzący Nowy Rok bedzie pod każdym względem lepszy od odchodzącego

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Wto sty 01, 2008 19:29

Dzięki, dzięki za życzenia i pamięć...sylwester bardzo udany, jeszcze dziś umówiliśmy się na dojadanie i dobawienie (dzieci się nie wybawiły :roll: ). Spadło u nas trochę śniegu i do razu świat zrobił się bajkowy, a las taki ulukrowany...nie chciało się z kijków wracać do domu :lol: Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku... :P

izaA

Post » Wto sty 01, 2008 19:42

Stary Kicorek wita na nowo(rocznie) 8)
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto sty 01, 2008 19:46

Wszyscyśmy starsi o rok, czego się było wczoraj tak cieszyć :twisted:

izaA

Post » Wto sty 01, 2008 19:51

Hej Izus, wracaj no z tych kijkow 8) Ja tłumow nie lubie ale koncerty na powietrzu i nie tylko to jest cos pieknego.Ze wzgledu na atmosfere i muzyke a nie z innych powodow 8) Polecam :D

moś

[poprzednia][następna]