Koty z azylu na Gądowie [Wrocław]

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 22, 2007 19:43

Jak na razie nadal 8 kotów czeka na swojego człowieka.
Ale najsmutniej jest czterem kociakom, które juz 4 miesiące siedzą w klatce.
I nikt ich nie chce nawet na DT.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Sob gru 29, 2007 15:44

Wczoraj do Azylu(niezbyt duża piwnica)przybył nowy.
Jest to RUDO-biały miziasty domowy kocur, który od pewnego czasu mieszkał w betonowych nadbudówkach przy przystanku autobusowym na Świdnickiej (obok dawnej "Barbary").
Szuka domu.

ossett

Post » Sob gru 29, 2007 15:59

O rany, jeszcze jedna sierotka.
Ossett, będziesz jak miała zrobić zdjęcie?
Zrobię mu ogłoszenia.
Liczę na to, że w sprawie reszty ktoś w końcu zadzwoni.
Obrazek Obrazek Obrazek
Moja mała Lolunia 07.03.2009 [']

Monisek

Od: Śro gru 27, 2006 13:15

Post » Sob gru 29, 2007 18:49

Monisek pisze:O rany, jeszcze jedna sierotka.
Ossett, będziesz jak miała zrobić zdjęcie?
Zrobię mu ogłoszenia.
Liczę na to, że w sprawie reszty ktoś w końcu zadzwoni.

Jak tylko zrobię mu zdjęcia, to Ci prześlę.

ossett

Post » Nie gru 30, 2007 17:12

Kociaki się doczekały! :P

Wczoraj Awiator poszedł ze swoim Człowiekiem do swojego domu.

A dzisiaj okazało się, że także pozostała trójka za parę dni znajdzie się w swoich domkach tymczasowych. Lili i Laluś w Bytomiu, a Nawigator w Brzegu.
Bardzo dziekuję za te DT!

ossett

Post » Nie gru 30, 2007 21:20

Nadrabiam zaleglosci kilkudniowe w internecie :)

Dzisiaj ossett widze ze pisze o DT w Bytomiu i Brzegu, pisze o 18. Dzisiaj tez dostalam maila wlasnie od dziewczyny z Brzegu nt domow tymczasowych, z godziny 13. To rozumiem ze to juz te koty pojechaly tam? Czy to te male dzikunki? Jesli tak to mam nadzieje ze sobie poradzi, bo mam wrazenie ze to mloda osobka.

No nic, ale odpisze jej. Strasznie sie ciesze ze ogloszenia na naszej stronie daja efekty - i dla tych kotow z Gadowa i innych bo ludzie i do mnie dzwonia lub pisza.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pon gru 31, 2007 11:45

Witam ! Lili i Laluś przyjeżdżają do mnie do Bytomia a moja siostra zabierze Nawigatora . Ja tu jakoś poradzę sobie z ogłoszeniami i szukaniem domku ale mojej siostrze będzie potrzebna pomoc bo to jej pierwszy kociak na tymczasie....Mam nadzieje że jej pomożecie z ogloszeniami ona mieszka w Brzegu no i jeszcze nie robiła nigdy ogłoszeń. Wiem żejak się nie zrazi na początku to będzie z niej dobry domek tymczasowy a takich domków bardzo brakuje ! Musze jej tylko przekazać żeby się zalogowała na miau i pisała o postępach kocurka. Pozdrawiam :D !

blondi2911

Od: Sob paź 13, 2007 14:31

Post » Pon gru 31, 2007 11:47

Witam ! Lili i Laluś przyjeżdżają do mnie do Bytomia a moja siostra zabierze Nawigatora . Ja tu jakoś poradzę sobie z ogłoszeniami i szukaniem domku ale mojej siostrze będzie potrzebna pomoc bo to jej pierwszy kociak na tymczasie....Mam nadzieje że jej pomożecie z ogloszeniami ona mieszka w Brzegu no i jeszcze nie robiła nigdy ogłoszeń. Wiem żejak się nie zrazi na początku to będzie z niej dobry domek tymczasowy a takich domków bardzo brakuje ! Musze jej tylko przekazać żeby się zalogowała na miau i pisała o postępach kocurka. Pozdrawiam :D !

blondi2911

Od: Sob paź 13, 2007 14:31

Post » Śro sty 02, 2008 16:34

czekamy zatem na wieści z domków/DT i pierwsze wrażenia :wink:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sty 03, 2008 10:38

alessandra pisze:czekamy zatem na wieści z domków/DT i pierwsze wrażenia :wink:

Kociaki wyjeżdzają do domków na początku przyszłego tygodnia.
Pojadą koleją, ale może jeszcze do tej pory jakiś transport do Brzegu i Bytomia sie znajdzie.

Trzy dni temu zostały wypuszczone z klatki i korzystają z wolności w tej piwnicy.

Burasek Nawigator jest płochliwy i nieśmiały, chowa sie przed obcymi, a biało bure Lili i i Laluś śmiałe, przedsiębiorcze i ruchliwe.

Dopiero teraz widać, że Lili jest dużo mniejsza od Lalusia.

Daja sie głaskać, ale wzięte na ręce kopia i drapia tylnymi łapkami.
Sa naprawdę b. ładne - nie widać tego w pełni na poprzednich zdjęciach. obiecuje nowe zrobione jeszcze w ich piwnicy.

Jestem wdzięczna domkom,że nie wycofuja się z oferty, bo kociaki są urocze, ale troche trudne moga być na początku.

ossett

Post » Czw sty 03, 2008 20:12

Dziewczyny, dzialajcie dzialajcie, ja w tej chwili zdycham chora na grype i nie mam dostepu do sieci ale jestem po telefonem i opdpowiem na wszelkie pytania,. Telefon podalam w mailu kasi z brzegu i ma go rowniez ossett, w watku pisac numeru nie chce z przyczyn oczywistych. Alessandra tez ma do mnie numer. Jak cos to dzwoncie, jakby byly jakies pytania tudziez sprawy.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Pt sty 04, 2008 11:58

Lena pisze:Dziewczyny, dzialajcie dzialajcie, ja w tej chwili zdycham chora na grype i nie mam dostepu do sieci ale jestem po telefonem i opdpowiem na wszelkie pytania,. Telefon podalam w mailu kasi z brzegu i ma go rowniez ossett, w watku pisac numeru nie chce z przyczyn oczywistych. Alessandra tez ma do mnie numer. Jak cos to dzwoncie, jakby byly jakies pytania tudziez sprawy.

zgadza sie , jak jest potzreba kontaktu z Lena , wysle osobie zainteresowanej na pw nr tel.

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt sty 04, 2008 18:53

Próbowałam wczoraj i dzisiaj zabrać Nawigatora do lekarza, byłam tam, ale jakoś nie udało się w końcu pójść do tego weta...

On bardzo się boi. Tuli się do poczciwego Zorro. Jak go się złapie to się nie broni, tylko cały się kuli.

Umówiłam się z DT, że zawiozę go bez badania do Brzegu w poniedziałek.
Mam nadzieję, że to sie uda.

Dwa pozostałe świetnie sie bawią i niczego sie nie boją.
Może pojada do Bytomia w czwartek.

ossett

Post » Pt sty 04, 2008 18:57

Rudy został podleczony i dzisiaj był wykastrowany.

ossett

Post » Pon sty 07, 2008 22:49 nawigator w domku tymczasowym

dzis Nawigator przyjechał domnie na tymczas został zbadany przez dwóch weterynarzy no i ma świerzb w uszach ale juz zaczelismy leczenie.U wetów nawet zbytnio nie protestował tylko kulił sie ze strach biedak ale niem sie co dziwic.Po wypuszczeniu go w domku z transportera wskoczył za kanape i nie wychodzi raz tylko wyskoczył i prubował wspinac sie po scianie jak mu przyniosłam kuwete do pokoju.Narazie zostawiłam go wspokoju niech se siedzi ,to był dla niego dzien pełen wrażeń.Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej wiem ze on bedzie potrzebował duzo czasu ale wieze ze bedzie dobrze. Teraz trzeba tylko porobic ogłoszenia i czekac az sie troszke oswoji i znajdzie stały domek .Kotek jest duzy i piekny niedługo beda zdjecia .

kasia79

Od: Śro sty 02, 2008 21:44

[poprzednia][następna]