Zowisia pisze:cycata.
Z takimi wynurzeniami proszę na KŁ

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:cycata.
Zowisia pisze:Femka pisze:Zowisia pisze:Femka pisze:wiecie co? To Wy jesteście nienormalni ja rzadko wprawdzie, ale jednak czasami staram sie być miła, dostaję dla Was ciepłych uczuć i dzielę się tym w wątku a tu zaraz jakieś aluzje, dociekania i złośliwości to Wy nie umiecie przyjmować miłych rzeczy
a poszukac cytatow ?? z MZtki?? tu sie uczyc wypada ...
Misia, uczac sie ...![]()
![]()
jednak Zołzaale jaka fajna
Ha. !
i poprawilam cycata.
zo(lza, jakzeby inaczej)
różnica miedzy klasą spozywania alkoholu metylowego i etylowegoFemka pisze:ziemowit pisze:jakby Ci Bungo walnęła CH3OH to mogłabyś się obrazić, a tak - to normaFemka pisze:Bungo, a co to jest to c2hcóś tam![]()
a jakby tak jednak w ludzkim języku nazwy?
fajnie by było po partnersku wymienić poglądy![]()
no co? pisałem, że niektórym nieokazuję serce ale pożyczyłbym pieniądze - na lichwiarski procentFemka pisze:nie trza było zmuszać, tylko poprosić - wiesz, że ja życzliwy ludziom, pisałem Ci
Boże, chroń mnie przed taką życzliwością
Estraven pisze:Zowisia pisze:cycata.
Femka pisze:ziemowit pisze:jakby Ci Bungo walnęła CH3OH to mogłabyś się obrazić, a tak - to normaFemka pisze:Bungo, a co to jest to c2hcóś tam![]()
a jakby tak jednak w ludzkim języku nazwy? fajnie by było po partnersku wymienić poglądy![]()
Estraven pisze:Zowisia pisze:cycata.
Estraven pisze:Z takimi wynurzeniami proszę na KŁZowisia pisze:cycata.
Femka pisze:Estraven pisze:Z takimi wynurzeniami proszę na KŁZowisia pisze: pipipipiiiiiiiiiiii.
dzięki Ci o boski Estravenie, że całego wątku nie wywaliłeś przez rozpustną Zo
Misiu - ja koleżanki nie poznajęZowisia pisze:Estraven pisze:Z takimi wynurzeniami proszę na KŁZowisia pisze:cycata.
.... czyzby z powodu, ze tam ŁAPCIe są ????
zo, dobra, wycofuje sie z uzywania powszechnych form netowych ...
skoro tu sie nie znaja ....
Femka pisze:Zowisia pisze: Ha. ! i poprawilam cyTata. zo(lza, jakzeby inaczej)
nie chwal się
ziemowit pisze: Misiu - ja koleżanki nie poznaję![]()
ziemowit pisze: ...ale wyjaśnie - na przykładach
kociak nadający się do adopcji to musi mieć, być tak - żeby się w garści zmieściło i wystarczy... wcale to nie musi być jakaś wielka kicia typu Pamela A. czy coś... no, wybrnąłem i było o kotach
czitka pisze:dlatego ona ma smak nieryby![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1342 gości