Na początku było tak:

i na tym zakończyło się zainteresowanie moich footer choinką. Ciąg dalszy to już sesja pozowana, polegająca na tym, że po kolei wsadzałam kota na szafkę przy choince tylko po to, by zrobić zdjęcie:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Witaj Zuziu !!!![]()
Piękne świąteczne fotki , Maksiu stojący przy choince na tylnych łapkach oraz Alusia w żółtym kubraczku wyglądają prześlicznie. U nas choinka stoi na ziemi bo i tak ktoś pewno by ją sciągnoł a i tak dwa razy zaliczyła poziom za sprawą panny Kropci
.
Głaski dla obu ślicznych futerek !!!![]()
![]()
zuzia96 pisze:Witamy w niedzielne popłudnie i pytamy, jak Wasze footra przygotowują się do powitania Nowego Roku. Moje kociaste narazie nic sobie nie robią z tego, że.........za chwilę będą o rok starsze![]()
![]()
zwłaszcza Alusia - jako kobieta - mogłaby się chwilę zastanowić nad ....upływem czasu
![]()
![]()
Ale gdzież tam - śpi w najlepsze, czuje się po szczepieniu bardzo dobrze, apetycik jak zwykle dopisuje.
A ja zastanawiam się nad II częścią wątku Alusi i Maksia i nie wiem, czy dotrwać do strony 100 (oj, może to jeszcze trochę potrwać![]()
) i wtedy założyć nowy wątek, czy mogłabym zacząć od Nowego Roku.
Ciociu Femko, Matko Założycielko, co o tym myślisz???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 761 gości