Wesoło u Tycinka!
Nadal nie wiem, czy mię na listę wielbicielek zakochanych wpisano...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
DowgarHill pisze:Oj Amika, módl się zeby ten post z fotką Dorcia przeoczyła, ja tam nic nie wiem! Mnie tu nie było!
Ja tam Dorci fotek nie mam, a jak cos ładnego pokazywała to udawałem że nie widzę !![]()
Oj Amika, Amika![]()
Amika6 pisze:DowgarHill pisze:Oj Amika, módl się zeby ten post z fotką Dorcia przeoczyła, ja tam nic nie wiem! Mnie tu nie było!
Ja tam Dorci fotek nie mam, a jak cos ładnego pokazywała to udawałem że nie widzę !![]()
Oj Amika, Amika![]()
A co tam mam się bać. Zamim Dorcia z Warszawy do Chełma doleci, to całą złość po drodze wysapie![]()
DowgarHill pisze:Dzień dobry Anita![]()
Dorcia ma dobry humor dzisiaj, masz szansę. Wiesz, podejdź ją trochę, zbajerój , parę miłych słowek, no wiesz przeciez jak to sie robi, co cię będe uczył!![]()
Tylko działaj szybko , bo chodzą plotki że ktoś chce grubo zapłacić za 1 cm z tych 3 ogonka!
Albo bierz kawałek łapki, nie poddawaj się!
Trzymam kciuki!![]()
![]()
DowgarHill pisze:Amika6 pisze:DowgarHill pisze:Oj Amika, módl się zeby ten post z fotką Dorcia przeoczyła, ja tam nic nie wiem! Mnie tu nie było!
Oj Amika, Amika![]()
A co tam mam się bać. Zamim Dorcia z Warszawy do Chełma doleci, to całą złość po drodze wysapie![]()
Ponoć Dorcia ma jakiś nowy super Turbo Inhalator i już nie sapie a zazdrość potrafi dodać skrzydeł.
Ja tam nie był bym pewien tych paru kilometrów, to zadna przeszkoda !
![]()
![]()
![]()
![]()
No ale ile mam zaproponować jako wywoławczą, ile???
Dorciu uroczyście oświadczam, żem tylko niegroźna wielbicielka, bo chłopów w moim domu dostatek:
TŻ + 3 synów + kot Dyzio, a kobitki tylko 4: ja, synowa, wnuczka i kotka Jusia. Jakby co to szukam raczej fajnej następnej synowej
DowgarHill pisze:Dorciu uroczyście oświadczam, żem tylko niegroźna wielbicielka, bo chłopów w moim domu dostatek:
TŻ + 3 synów + kot Dyzio, a kobitki tylko 4: ja, synowa, wnuczka i kotka Jusia. Jakby co to szukam raczej fajnej następnej synowej
Ja tam wiem , że winny się tłumaczy!![]()
Dorcia bądź ostrożna i miej baczenie na wszystko!![]()
![]()
![]()
DowgarHill pisze:No ale ile mam zaproponować jako wywoławczą, ile???
Jako wielbiciel i cichy menadżer Tycinka Giganta, muszę dbać o jego interesy. Taka praca, nie gniewaj się, chyba rozumiesz![]()
Cóż zaczął bym od postów pełnych uwielbienia przez tydzień, trzymania kcików tak jak ja, że juz mi takie poskręcane chyba zostaną, za zdrowie Giga Tycinka przez miesiąc.
Ale muszę to jeszcze uzgodnić z szefową czy czasami nie jestem zbyt łaskawy!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Gosiagosia, Meteorolog1 i 142 gości