Kasia_1991 pisze:
A ja myślałam, że Tobie podobają się tylko Buraski...

Moderator: Estraven
Kasia_1991 pisze:
otma pisze:Mokka - zwana Bombasem (Duzy tak wymyslil) śle serdeczne pozdrowienia. Wlasnie lezy w łóżku ze swoim rekinkiem w objeciach i spi. Bede regularnie podsylac fotki Danusi.
Poza tym:
- prawie nie utyka
- robi tylko do kuwety pieknie zasypujac zwirkiem
- apetyt ma konkretny, jak nie ma w misce mokrego potrafi sie upominac
- spi oczywiscie w lozku lub na krzesle na ktorym jest poduszka
- potrafi wejsc na mnie jak leze, uklada sie wzdluz szyji udajac szalik i mruczy jak traktor
Co ja bede duz gadac: boska jest gówniara i juz
sanna-ho pisze:Proponuję do projektu zdjęciowego "Grzywka na niedzielę" dołączyć projekt "Mokka z drapieżnikami morskimi - na sobotę" :lol:
sanna-ho pisze:pixie65 pisze:Jeśli zaś chodzi o projekt "Grzywka na niedzielę" to chyba zostanie on czasowo zawieszony...Wczoraj miałam okazję zebrać trochę interesującego materiał do projektu "Grzywka nocą...." ale zupełnie co innego miałam na głowie.
Ja zupełnie nie rozumiem, co też możesz mieć na głowie nocą, poza GRZYWKĄ
sanna-ho pisze:pixie65 pisze:Mogę ewentualnie zaproponować "Morus non-stop" albo "Pączek gdzie go nie posieją" lub podobne.
Jestem za!![]()
![]()
sanna-ho pisze:pixie65 pisze:Zosia na razie siedzi u wetki bo wetka też została "zakręcona"...Odnoszę wręcz wrażenie, że trudno będzie znaleźć domek dla Zosi, bo dla wetki żaden nie będzie odpowiedni![]()
Zosia jest przesłodka a jej kalectwo jeszcze bardziej czyni ją taką wzruszającą....Zosia w tej chwili jest zdrowa, więc nic jej nie potrzeba, siedzi w lecznicy za darmo...
A czy wetka ma już swojego domowego kota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, nfd, puszatek i 397 gości