Dorota pisze:...branoc...
kalair, Dorotko, Sihaja dobranoc
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia_1991 pisze:kalair pisze:8O![]()
![]()
![]()
![]()
Bez przesady...mnie nikt nie wita.. I tak se wchodzę...
Mnie tez![]()
Ale i tak bardzo lubie ten watek
trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
no nie, Trawko
to już jest szczyt wszystkiego
ja Ciebie przegoniłam kiedyś z jednego bazarku
a może Ci przypomnieć, z ilu ja wyleciałam z hukiem przez Ciebie????
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
no nie, Trawko
to już jest szczyt wszystkiego
ja Ciebie przegoniłam kiedyś z jednego bazarku
a może Ci przypomnieć, z ilu ja wyleciałam z hukiem przez Ciebie????
czemu przeze mnie![]()
![]()
![]()
trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
tak poprostupowiedziałaś ,zeby sobnie poszla i juz nie wracala
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
jesooo, Trawko, przecież ja tego nie mówiłam serio. Nigdy nie chciałam, żebyś uciekała z bazarku. Z Tobą zawsze się świetnie licytowało. Po prostu głupio sie wyraziłam i pewnie tak zabrzmiało![]()
![]()
trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
jesooo, Trawko, przecież ja tego nie mówiłam serio. Nigdy nie chciałam, żebyś uciekała z bazarku. Z Tobą zawsze się świetnie licytowało. Po prostu głupio sie wyraziłam i pewnie tak zabrzmiało![]()
![]()
a ja za bardzo we wszystko wierze,taki juz typ jestem i za bardzo sobie do serca biore![]()
ale powiem Ci w sekrecie ,ze jeszcze tam wróce![]()
Zdaje sie ,ze CoToMa robi kalendarz,,,,,
Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
![]()
a ja za bardzo we wszystko wierze,taki juz typ jestem i za bardzo sobie do serca biore![]()
przykro mi, że tak to zabrzmiało
przepraszam![]()
ale o nowym kalendarzu od CoToMa lepiej zapomnij. Specjalnie nie kupowałam w tym roku, bo czekam na jej. Poza tym będzie je robił mój Jędruś, więc kalendarze będą moje![]()
![]()
![]()
Bungo pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
![]()
przepraszam![]()
ale o nowym kalendarzu od CoToMa lepiej zapomnij. Specjalnie nie kupowałam w tym roku, bo czekam na jej. Poza tym będzie je robił mój Jędruś, więc kalendarze będą moje![]()
![]()
![]()
A to się jeszcze okaże
Bungo pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Femciu,przegoniłaś mnie swego czasu z bazarku,ale i tak Cie lubie
jak to Cię przegoniłam?
Co Ty mówisz?
![]()
przepraszam![]()
![]()
![]()
A to się jeszcze okaże
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 42 gości