Radości i rozterki. GINGERS OD STR 99

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2007 8:39

jaki on juz duzy chłopak ..a jaki piekny :love: :love: :love: cudo i ten jego ogon wiewióry... :D
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw gru 20, 2007 8:42

Dorciu jak sie cieszę, ze zajrzałaś :D
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Czw gru 20, 2007 22:10

Gin ma piękne pysio, a ogon taki niepasujący - przywyczailam się do szczurzego ogonka Otisowego...Piękny kot...Przepraszam, ale miałam straszne zamieszanie i bywałam tylko w moim wątku...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie gru 23, 2007 15:19

Dla wszystkich co nas odwiedzają i dla tych co nas jeszcze nie odwiedzili najserdeczniejsze życzenia, zdrowych radosnych świąt Bożego Narodzenia, super prezentów i grzecznych kotkow.

Obrazek

Urwis Gin poluje i napada na choinkę, nie wiem czy do jutra ona przeżyje.
Obrazek
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Post » Nie gru 23, 2007 15:22

Trzeba Gina wziąć na ręce i ukłuć podusię gałązką :twisted: ja tak robiłam z moimi dziećmi - i zawsze choinka była bezpieczna :P
Dzięki za życzenia :P

izaA

Post » Nie gru 23, 2007 16:06

Najserdeczniejsze świąteczne życzenia dla Ciebie Zuniu, Twojej Rodziny i oczywiście Kociastych ze szczególnym uwzględnieniem Puni :1luvu:
Niech Wam świąteczny czas przyniesie wiele radości i dużo dobrych chwil :D

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon gru 24, 2007 12:57

Obrazek My również życzymy Wesołych Świąt i oby każdy następny rok był lepszy od poprzedniego!Obrazek

Obrazek

kavala

Od: Pt lip 27, 2007 21:28

Post » Pt gru 28, 2007 16:34

Choinka jeszcze stoi :roll: ale coraz mniej ozdób ma na sobie, w zasadzie to teraz wygląda jakby ją ktoś ozdabiał będąc w stanie upojenia alkoholowego. Z łańcucha musieliśmy zrezygnować, Gin chwytał go w zęby i jak widział, że ktoś się zbliża to z tym łańcuchem chciał uciekać a to groziło przewróceniam choinki.

Iza to dobry pomysł z tym ukłuciem ale my mamy sztuczną choinkę i te igiełki są za miękie :cry:

A choinka wyglądała tak:

Obrazek

Teraz lepiej nie pokazywać jak wygląda :wink:
Obrazek

zunia

Post » Pt gru 28, 2007 17:16

Śliczna choinka :D Nic dziwnego, że Ginowi się spodobała :wink:

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt gru 28, 2007 19:00

A ja bym ją teraz chciała obejrzeć :twisted:

izaA

Post » Pt gru 28, 2007 19:29

śliczna..była?czy jeszcze jest? :wink:
u mnie najwiekszy łobuz to Kropcia...oj w zeszłym roku rozebrała do goła drzewko w tym roku juz ciut mniej szalała...zawiodła nas ..poprostu :evil: :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt gru 28, 2007 20:52

Iza nie jest aż tak bardzo źle ale wole nie focić teraz choinki :evil:
Niektóre gałązki są połamane :cry: jak mój mąż szykował coś w kuchni na wigilie to Gin mu znosil do kuchni bombki, sople i inne ozdoby choinkowe, bardzo z siebie zadowolony. Patrząc na Gina to wydaje ni się, że on zawsze taki będzie, poprostu straszny szkodnik, dzisiaj porwał mi z blatu w kuchni łopatkę do przewracania naleśników i z nią zwiewał po calym mieszkaniu, już nie wspomne, że łopatka byla tłusta z oleju i brudna z bulki tartej bo robiłam krokiety :evil: . to wszystko jest śmieszne ale nie w momencie tych wybryków. To jest diabeł nie kot :crying: Diabłem jest na pewno, wszystkie koty jadly z nami wieczerze a Gin sobie spał w najlepsze.

I jeszcze jedno, Dorciu jak ja sie cieszę, że mnie odwiedzasz :D
Obrazek

zunia

Post » Sob gru 29, 2007 18:14

Bardzo dziękujemy za życzenia :lol: i życzymy wszystkiego najlepszego w 2008 roku-zdrowia, miłości dla wszystkich-bo to najważniejsze-no i, oczywiście, pociechy z kociastych.
Z tego co czytałam, to z Gina niezły urwis jest. Wydaje mi się, że to stała cecha kotów orientalnych-są nadpobudliwe, pełne życia i energii. Rima, chociaż nie jest rasowa, moim skromnym zdaniem przejawia wszystkie te cechy. Nigdy nie usiedzi w miejscu-zdarza jej się spać w ciągu dnia, ale jest to zdecydowanie mniej godzin niż Pućka i Kicek. Ciągle czegoś szuka do zbrojenia i popsucia. Ma ok. 10 piłeczek i chyba z 5 myszek osobistych (tylko jej), które ciągle przynosi, prosi o rzucenie i aportuje jak pies. W nocy też biega i goni, co może. Na widok choinki zatarła łapy z radości-też zdejmuje bombki, goni je jak piłeczki i próbuje wejść jak najwyżej. Wszędzie za mną chodzi, jest wszędobylska i ciekawska, nie lubi być sama. Mogłabym jeszcze tak długo o jej wyczynach-czasem jest mi i TŻ ciężko, bo miło jest mieć chwile spokoju. Niestety, możemy sobie pomarzyć...Moim zdaniem ona po prostu ma kocie ADHD! I z tym się trzeba po prostu pogodzić, bo innego wyjścia nie ma...
Serdeczne pozdrowienia i jeszcze raz wszystkiego najlepszego:)

kasia mierzejewska

Od: Czw wrz 14, 2006 11:46

Post » Sob gru 29, 2007 20:22

zunia ,ja zagladam ,czytam ,tylko nie zawsze cos skrobne ,nieraz pustka w głowie :oops:

takim diabłem wcielonym lub jak kto woli odnoga piekła była Kropcia.. :D .. nie wiem dla czego ale w niej nic nas nie denerwowało ,nie wkurzało na maksa..nie umiem tego okreslic..i tak jest do dzis...

ale byłoby fajnie gdybys w takiej sytuacji zrobiła fotki...noooo fajnie dla nas.... :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob gru 29, 2007 22:40

Kasiu witam :D i dzieki za życzenia. Jak czytam o Twojej Kotce to jakbym Gina widziała.

Dorciu a Kropcia tak niewinnie wyglada :twisted:

Iza specjalnie dla ciebie zdezolowana choinka z niespodzianką:

Obrazek
Obrazek

zunia

[poprzednia][następna]