Bungo, dla Ciebie i Futer - życzenia dobrego, pełnego pomyślności, sukcesów i radości Nowego Roku !
skaska& 7 Footer

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze: I kotecki jak zwykle zjawiskowe. Widziałam w realu, fotki nawet w połowie nie oddają ich rzeczywistej urody.
Nie zapomniałam tez, jak leżąc na parapecie Bungo zamachnął się na mnie łapą i zostawił na moje dłoni 1136572130 ślad po kocie
Bungo pisze:Skaska dzięki za życzenia - i niech Ci się uda wyjazd, sylwester i cała reszta
Femka pisze: I kotecki jak zwykle zjawiskowe. Widziałam w realu, fotki nawet w połowie nie oddają ich rzeczywistej urody.
Nie zapomniałam tez, jak leżąc na parapecie Bungo zamachnął się na mnie łapą i zostawił na moje dłoni 1136572130 ślad po kocie
Oj Femciu - a co to za liczba mnoga, skoro Lusi wcale nie pokazałam, czekając aż ktoś ten brak zauważy
![]()
Słusznie Bunguś Cię pacnął
Zowisia pisze:No przeciez troszke wczesniej byla Lusia ...
pod choinką, cy cóś ...
zo
Bungo pisze:Zowisia pisze:No przeciez troszke wczesniej byla Lusia ...
pod choinką, cy cóś ...
zo
hmmm - racja nibyfaktycznie chyba mnie faszysta alzhaimer dopadł
Ale mam też serię fotek Luśki poza choinką
![]()
Masła w ogóle nie jadam, droga Femciu
Adrianapl pisze:ale super zdjecia....
Bungo pisze:Adrianapl pisze:ale super zdjecia....
Ada, może sobie tak nie kpij z debila fotograficznego z debilnym aparatem na dodatek
Bungo pisze:Dzieki Kociamko - pomiziam footra, jak mi przejdzie wściekłość po zrzuceniu przez któreś lustra, które na dodatek się nie stłukło, a to podobno pecha przynosi :evil: I nawet nie wiem, które winne, bo jak wpadłam do pokoju, to oba siedziały w drugim końcu pokoju z miną: To nie ja![]()
![]()
Dorota pisze:Bungo pisze:Dzieki Kociamko - pomiziam footra, jak mi przejdzie wściekłość po zrzuceniu przez któreś lustra, które na dodatek się nie stłukło, a to podobno pecha przynosi :evil: I nawet nie wiem, które winne, bo jak wpadłam do pokoju, to oba siedziały w drugim końcu pokoju z miną: To nie ja![]()
![]()
Koty sa niewinne.
Lustro mozesz sama stluc.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości