Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nie kabluj, bo to nieładniemoś pisze:O, Zosia, Ziemowit jest niegrzeczny, ma niecne zachcianki
widzisz?zosia&ziemowit pisze: A co? Chce nasikać obok kuwetki?
zosia&ziemowit pisze:Ziemowit grzecznie siedzi przed komputeremmoś pisze:O, Zosia, Ziemowit jest niegrzeczny, ma niecne zachcianki
A co? Chce nasikać obok kuwetki?
ziemowit pisze:nie kabluj, bo to nieładniemoś pisze:O, Zosia, Ziemowit jest niegrzeczny, ma niecne zachcianki
zosia&ziemowit pisze:Ziemowit grzecznie siedzi przed komputeremmoś pisze:O, Zosia, Ziemowit jest niegrzeczny, ma niecne zachcianki
o, przepraszam - tylko dywan Femki, a to jakby w kuwecie, usprawiedliwionekalair pisze:zosia&ziemowit pisze:Ziemowit grzecznie siedzi przed komputeremmoś pisze:O, Zosia, Ziemowit jest niegrzeczny, ma niecne zachcianki
A to już norma chyba?![]()
bobek pisze:Witam , mam na bobek , mam 28 kotkow . Jestem ubogim czlowiekiem i prosilbym o przeslanie jakiekolwiek kwoty pieniędzy . Oprocz tego mam jeszcze bardzo chorego rzulfia ktory choruje na nowotwor .(((:(((( A wiec jezeli chcesz mi pomoc prosze skontaktujmy sie poprzez forum miau pozdrawiam
bobek
ziemowit pisze:o, przepraszam - tylko dywan Femki, a to jakby w kuwecie, usprawiedliwionekalair pisze:zosia&ziemowit pisze:Ziemowit grzecznie siedzi przed komputeremmoś pisze:O, Zosia, Ziemowit jest niegrzeczny, ma niecne zachcianki
A to już norma chyba?![]()
ziemowit pisze:
a oto moja dzisiejsza fascynacjabobek pisze:Witam , mam na bobek , mam 28 kotkow . Jestem ubogim czlowiekiem i prosilbym o przeslanie jakiekolwiek kwoty pieniędzy . Oprocz tego mam jeszcze bardzo chorego rzulfia ktory choruje na nowotwor .(((:(((( A wiec jezeli chcesz mi pomoc prosze skontaktujmy sie poprzez forum miau pozdrawiam
bobek![]()
![]()
z wątku choinkowego na Kociach-Łapciachkalair pisze:ziemowit pisze:
a oto moja dzisiejsza fascynacjabobek pisze:Witam , mam na bobek , mam 28 kotkow . Jestem ubogim czlowiekiem i prosilbym o przeslanie jakiekolwiek kwoty pieniędzy . Oprocz tego mam jeszcze bardzo chorego rzulfia ktory choruje na nowotwor .(((:(((( A wiec jezeli chcesz mi pomoc prosze skontaktujmy sie poprzez forum miau pozdrawiam
bobek![]()
![]()
A co to jest!?![]()
To, o czym myślę?
![]()
![]()
zosia&ziemowit pisze:Wspomniałam bo mnie Moś podpuściłakalair pisze:Hmmmm...ja tam Cie nie śledzę, ale....skoro Zosia o tym wspomina..![]()
![]()
![]()
Co może być gorszego od sioo nie do kuwetki?
zosia&ziemowit pisze:Wspomniałam bo mnie Moś podpuściłakalair pisze:Hmmmm...ja tam Cie nie śledzę, ale....skoro Zosia o tym wspomina..![]()
![]()
![]()
moś pisze:zosia&ziemowit pisze:Wspomniałam bo mnie Moś podpuściłakalair pisze:Hmmmm...ja tam Cie nie śledzę, ale....skoro Zosia o tym wspomina..![]()
![]()
![]()
Ziemowit zawital u plaskatych i sie domagażyczliwa
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Majestic-12 [Bot] i 24 gości