ooo, MZtka już przeszła z sublimacji w stan skupienia stale zrzędliwegoFemka pisze: ooo, Ziemowit się wyspał i od razu pyskuje![]()

a mówiłem, ze mróz łapie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ooo, MZtka już przeszła z sublimacji w stan skupienia stale zrzędliwegoFemka pisze: ooo, Ziemowit się wyspał i od razu pyskuje![]()
ziemowit pisze:ooo, MZtka już przeszła z sublimacji w stan skupienia stale zrzędliwegoFemka pisze: ooo, Ziemowit się wyspał i od razu pyskuje![]()
a mówiłem, ze mróz łapie
ziemowit pisze:a ciekawe, co Moś robi w nocy ...ze to tak podsypia pół dnia potemskaskaNH pisze:Femka pisze:
no, południe wybiło, Skaska wstała
O, przepraszam do południa to Moś sypia, nie ja
przeca po kociemu nie gadamFemka pisze:ziemowit pisze:ooo, MZtka już przeszła z sublimacji w stan skupienia stale zrzędliwegoFemka pisze: ooo, Ziemowit się wyspał i od razu pyskuje![]()
a mówiłem, ze mróz łapie
widać, że już po Wigilii
koniec z ludzką mową
Kasia_1991 pisze:CoToMa pisze:
CoToMa ale fajny kotecek
pielęgnuje związek... to fajny nowy eufemizmmoś pisze:ziemowit pisze:a ciekawe, co Moś robi w nocy ...ze to tak podsypia pół dnia potemskaskaNH pisze:Femka pisze:
no, południe wybiło, Skaska wstała
O, przepraszam do południa to Moś sypia, nie ja
Pielegnuje zwiazek z JJ ale głownie tez śpi
CoToMa pisze:Kasia_1991 pisze:CoToMa pisze:
CoToMa ale fajny kotecek
a jakie ma super okularki
ziemowit pisze:przeca po kociemu nie gadamFemka pisze:ziemowit pisze:ooo, MZtka już przeszła z sublimacji w stan skupienia stale zrzędliwegoFemka pisze: ooo, Ziemowit się wyspał i od razu pyskuje![]()
a mówiłem, ze mróz łapie
widać, że już po Wigilii
koniec z ludzką mową
a propos kociej gadki
Mietka - Szylkretka wylądowała u nas na Świeta
normalnie ten wredniaczek pierwszego dnia po upływie około godziny zdążył poobrażać wszystkie koty...![]()
nawet Sójuś się zdenerwował tak, że nie przestawał warczeć pod nosem
my mamy luzik - Miecia przylatuje tylko żeby dać jej jeść i pomruczećFemka pisze:ziemowit pisze:przeca po kociemu nie gadamFemka pisze:ziemowit pisze:ooo, MZtka już przeszła z sublimacji w stan skupienia stale zrzędliwegoFemka pisze: ooo, Ziemowit się wyspał i od razu pyskuje![]()
a mówiłem, ze mróz łapie
widać, że już po Wigilii
koniec z ludzką mową
a propos kociej gadki
Mietka - Szylkretka wylądowała u nas na Świeta
normalnie ten wredniaczek pierwszego dnia po upływie około godziny zdążył poobrażać wszystkie koty...![]()
nawet Sójuś się zdenerwował tak, że nie przestawał warczeć pod nosem
uff, miło zobaczyć, że inni też cierpią![]()
zaraz mi lżej wytrzymać Guzika
ja nie cierpię tylko mam ubaw po pachymoś pisze:Femus jak ty sie potrafisz pocieszyć cierpieniem Ziemowita![]()
moś pisze:ps Mos nie grzeszy nigdy, mos wypełnia obowiazki.. z przyjemnoscia
ziemowit pisze:Moś... opowiastki, opowiastki ale... więcej szczegółów poprosimy, Szczypiorom skoczyłaby oglądalność wątkowa dwukrotnie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 45 gości