ganiała w nocy z Sójkiem... Sójka rozumiem, bo to urwipołeć no ale... żeby stary, poważny kot... tak tupałSlonko_Łódź pisze:I jak Cykosia? Biedne piękne Sreberko....
zaraz pewnie przylezie i każe się miziać, bo "taka biedna"
Moderator: Estraven
ganiała w nocy z Sójkiem... Sójka rozumiem, bo to urwipołeć no ale... żeby stary, poważny kot... tak tupałSlonko_Łódź pisze:I jak Cykosia? Biedne piękne Sreberko....
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze: to u nas jemy, czy u Was?
Alan zakupił wielki zestaw petard...... i się do Was wybiera na Sylwestra to nie jest zmartwienie - Zosia też ma wybuchowe parcie, znaczy - chciałem napisać, że się rozgląda za petardamiSlonko_Łódź pisze: Ja Was nie chcę martwić ani nic..... Ale.....![]()
![]()
Alan zakupił wielki zestaw petard...... i się do Was wybiera na Sylwestra
![]()
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:to nie jest zmartwienie - Zosia też ma wybuchowe parcie, znaczy - chciałem napisać, że się rozgląda za petardamiSlonko_Łódź pisze: Ja Was nie chcę martwić ani nic..... Ale.....![]()
![]()
![]()
Pixiepixie65 pisze:ziemowit pisze:to nie jest zmartwienie - Zosia też ma wybuchowe parcie, znaczy - chciałem napisać, że się rozgląda za petardamiSlonko_Łódź pisze: Ja Was nie chcę martwić ani nic..... Ale.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zosiu.....
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości