Katia* napisała:
Kotki które sa w Wa-wie maja czas do soboty,bo wtedy MUSZĄ opuścic klinikę. Nie wiem co z nimi będzie- to poprostu tragedia,bo gdzie te bidulki sie podzieją

Potrzebny byłby transport z Wa-wy do Cz-wy wtedy,bo Iwonka mówiła,że jest już wykończona tyle ma na głowie,a do tego bilety strasznie drogie,więc może ktoś ...jakoś

BŁAGAMY
Co do wygladu kotków to tak jak napisała Happy.
Kotki sa równie piekne co Ptysia i Aksamit,bo ja myślę,że większośc z nich to rodzeństwo,albo jakos inaczej spokrewnione,także cuda,cuda.
Natomiast drugi kotek, który został pod uczelnią to taki sam jak Czarnuszek vel Aksamit podobno, tak mi mówiła Iwonka.
I też chyba młodziutki.
Ja też może wpadne w piatek,ale to rano więc nie wiem czy beda kociaki,ale jesli to zrobie fotę...choc ostatnio mi sie nie udało ich "upolować"
A niestety kolejna niedobra wiadomośc to taka,że moje konto na Allegro mi nie działa,nie wiem co jest,ale baaaardzo daaawno go nie uzywałam,wiec może mi usunęli?

nie wiem czy to mozliwe,ale kurde no nie działa dziadostwo,a mój brat nie chce wystawić bo ma duzo komantarzy i mówi,że takie aukcje sa zabronione i sie boi,że mu zablokuja to konto
Także przepraszam,ale nie wiem co zrobić