ZYWIECKIE KOTKI - 25 kotow czeka na dom. Czesc Pierwsza.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2007 1:17

berni pisze:zywiec prowadzi z krakvecie :D :ok: :ok:

glosujmy, pomozmy zwierzakom!
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw gru 20, 2007 7:42

Jola_K pisze:
berni pisze:zywiec prowadzi z krakvecie :D :ok: :ok:

glosujmy, pomozmy zwierzakom!

tym bardziej ze pomoc dziewczynomz zywieckiego schroniska naprawde zostanie przeznaczona rozsądnie i nie zostanie zmarnowana!!!
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw gru 20, 2007 9:23

dobrze, ze trafiłam na wątek
bo na krakvet jakos ostatnio nie zaglądałam

zagłosowałam
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Czw gru 20, 2007 16:02

dziekuje wam w imieniu zwierzakow :)

natur11

Post » Czw gru 20, 2007 16:53

Głos oddany. :D
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pon gru 24, 2007 21:10

I mój :wink:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Nie gru 30, 2007 22:44

a ja jeszcze nie oddalam, nie chce mi sie strona krakvetu otwierac
nadal jestem bez stalego lacza, to jakis koszmar!

mam wiesci ze w schronisku sa dwa male kociaki oddane tam z matka, maja tez wkrotce nowe dojechac, zapowiedziano ich przywoz

jeszcz e wtym tygodiu postaram sie je odebrac i zawiezc na dt gdzi ejuz sa oczekiwane

Szczesliwego Nowego Roku wszystkim zycze, oby to byl dobry rok, pomyslny, by marzenia wszystkim sie spelnily, nasze ludzkie marzenia i tym na przyslowiowych "czterech lapkach".

natur11

Post » Czw sty 10, 2008 18:22

jak latwo sie domyslic, ja nadal nie mam podlaczonego internetu :(
jest do dla mnie duzym utrudnieniem, a przeciez wraz z brakiem dostepu ni e przestalam pomagac. We wtroek zawiozlam 5 kociakow ze schroniska na dt do Bytomia, jeden kociak od razu poszedl do adopcji reszta dostaje antybiotyk i czeka, mam zdjecia ale nie dam rady teraz wkleic
jak tylko bede miec net wkleje tutaj od razu

w klinice przebywa nadal kot wyratowany od uspienia, bo ... bo okazal sie miec grzybice. Ludzie adoptowali go bezposrednio ze schroniska i prez przypadek natknelam sie na niego lecznicy i przejelam od tych ludzi.
Koszt leczenia i hospitalizacji jest juz baaaardzo duzy :(
mam sporo rzeczy do wystawienia, ale przez brak netu nie jestem w stanie tego wystawic :(

AMis i Bella, z mojego podpisu, jutro maja szczepienia na wirusowki razem z bialaczka a na przyszly tydzien AMis i jeszcze jeden kocurek sa umowieni na kastracje

natur11

Post » Czw sty 10, 2008 19:11

jest tez 7 kotkow do odebrania, kobieta wylapala je na gospodarstwie, wszystkie pochodza z dzikiej kotki, ale od poczatku byly karmione i nie sa dzikie, w ubieglym tygodniu kobieta je wylapala i zawiozla na sterylki, blaga nas o pomoc, aktualnie ma ich 13! jest samotnie mieszkajaca emerytka, po dokonaniu obliczen doszla do wniosku ze taniej bedze ja kosztowala sterylka kotow, niz wykarmienie kolejnej partii, ktore z nich sie narodza. Spotkalam ja przypadkowo w klinice w dniu w ktorym przywiozla kociaki na operacje.
Jestem z nia umowiona na wtorek by odebrac od niej chociaz czesc.

POMOZMY TYM KOTOM!
POMOZMY KOBIECIE!

Ona mieszka pod lasem, wiele jej kotow zginelo w paszczy lisow......

natur11

Post » Sob sty 12, 2008 17:18

:(

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Sob sty 12, 2008 23:55

nadal nie mam stalego lacza :evil:
juz trace nadzieje czy przed wyjazdem zdaza mi go zrobic
bardzo, bardzo trudno jest pomagac bez dostepu do internetu
jestesmy zadluzeni po uszy :(

bo, ja w przyszlym tygodniu wyjezdzam na kilka tygodni, nie bedzie mnie do 12 marca :(

z tego powodu mam ogromne wyrzuty sumienia, martwie sie co bedzie z kociakami w schronie :( czy ktos pod moja nieobecnosc bedzie im pomagal :(
oprocz mnie sa jeszcze dwie wolontariuszki, ale nie wiem czy znajda jeszcze czas na kociaki
w czasie wyjazdu powinnam miec dostep do internetu ale bede daleko wiec oprocz wirtualnej obecnosci nic wiecej nie dam rady zrobic :?

zawieszam wiec swoja czynna dzialalnosc, pozyczylam pieniadze na splate dlugu, bo przez strate internetu nie zdolalam nadrobic zalglosci, robiac aukcje na bazarkach :(
a to az 2tysiace!

moje tyczasy, Amis i Bella zamieszkaja u Anity, z tego powodu przyszpieszylam kastracje Amisia, wiec w poniedzialek pojedzie sie ciachnac
kciuki trzymac!

natur11

Post » Nie sty 13, 2008 1:34

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Patr77

Post » Nie sty 13, 2008 9:36

Kociaki które trafiły do Bytomia do wandy na tymczas.Z racji tego ze rówinież Wanda nie ma dostepu do sieci wklejam fotki:
.............................................................................................
Kotka około 1-2 letnia trudno stwierdzić. Leży w jednym miejscu i nie rusza się.Da sie dotknąć, ale pod dotykiem ludzikiej dłoni kuli sie jakby chciała powiedziec nie skrzywdź mnie proszę:(Kotka jest płochliwa ,ale nie dzika
Obrazek Obrazek
...............................................................................................
Kotka około 1-1,5 roczna.Piekna czarna jak heban z dłuzszą sierścią .Taka puchata kulka.Niezwykle miziasta i przyjacielska .Lgnie do ludzi.
Obrazek Obrazek Obrazek
JUŻ W NOWYM DOMKU!!
..............................................................................................
Kocur Pan Niania .Jego historia jest wątku.Cudowny dorosły kocur barrrdzo kontaktowy kocur.W tym tyg bedzie kastrowany.Chłopak ma zęby w fatalnym stanie i lekki zezik.Bardzo potrzebuje człowieka swojego człowieka.
Obrazek Obrazek Obrazek
..............................................................................................

Kotka chyba szylkretka:)Mał około 2-2,5 mies.Bardzo chudziutka .Przebywa czasowo u mnie.Jest niezwykle spokojna ,zadziwiona swiatem który ją otacza .Dźwięki mieszkania są jej kompletnie nieznane.Ma straszna bigunke i wilczy apetyt:)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
.......................................................................................................
Kocurek ma około 4 mies.Przywieziony przez Jolę w bardzo ciężkim stanie.Kocurek juz samodzielnie je choc nadal strasznie jest wyniszczony i chudy.Bardzo,bardzo potrzebuje swojego człowieka i stałego domu.Jest bardzo kontaktowy.Kot przylepa to najlepsze okreslenie dla niego.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

WANDA BARDZO PROSI O POMOC W OGŁOSZENIACH:)NIE MA DOSEPU DO SIECI
Ostatnio edytowano Pon sty 14, 2008 19:40 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sty 13, 2008 10:45

:cry: :cry:
Tyle tej biedy.... :cry:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie sty 13, 2008 16:06

Jakie biedactwa.. :cry:

Patr77