Inka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:U nas nie ma śniegu. Już prawie nie pamiętam, jak wygląda śnieg. Ostatni raz to go widziałam w styczniu, a przecież wtedy byłam malutka, miałam tylko 4 miesiące.
Normalnie nie lubię poniedziałku, ale dziś jest ostatni poniedziałek pracy Pańci w tym roku. Za tydzień też jest poniedziałek, ale to jest Wigilia i wszyscy w pracy Pańci mają wolne. A potem Pańcia bierze urlop aż do końca roku. To długo, prawda?
Inka
kocicania pisze:Iskropka pisze:kocicania pisze:Iskropka pisze:kocicania pisze:A u nas nasypało mnóstwo śniegu! siedziałem sobie dzisiaj cały dzień na parapecie i patrzałem na spadający śniegTo takie piękne!
Toffik podniecony
A jakby przyszło łapięta w śnieżku zanurzyć i okazałoby się że są mokre ?? To co by było - mokre futerko![]()
[b][color=olive]No możeFelek uwielbia zabawy z wodą - to jego żywioł
Mokre futerko to dla niego pestka. Ja jak sobie ostatnio siedziałem i patrzałem na spadające płatki śniegu, to spróbowałem je upolować. Ale się nie dało
Chyba zgłoszę je do reklamacji
Wszystko da się upolować, ale nie śniegu
Jak próbowałem złapać jakiś płatek to moje łapki uderzały w powietrze i nie chciały dalej się posunąć
Felek gapił się na mnie dziwnie i jakby się tam !śmiał mrucząco pod noskiem
Zupełnie nie wiedziałem o co chodzi
Cześć Toffik! Co u Ciebie? Nie odzywasz się, czyżby Cię zasypało!!!![]()
![]()
Nie, nie zasypało mnie (na całe szczęście) Ale śnieg przestał padać
Leży na ziemi i się nie rusza
Bawię się cały czas z moją Dużą, a ona mówi, że jestem bardzo rozmowny. Przyjemnie sie z nią gada
MaryLux pisze:Tak, śnieg się nie rusza, jak nie pada. A jak pada, to też nie sam się rusza, tylko jakąś siłą bezwładu czy innej garwitacji leci. Pańcia mi tłumaczyła,
Inka
To znaczy że jak Twoja Pańcia wyśle bubla to potem robi buty???????????????????HmMaryLux pisze:Zupełnie nie wiemAle szewc to taki pan, który robi buty. To pewnie szewska pasja to jest takie chobi (jak pisała koleżanka mojej Pańci), że ktoś cały czas robi buty
kalair pisze:Kropciu! Ludzie zawsze byli dziwni! Nie to, co my, KOTY! :wink:
Iris i Lafi
MaryLux pisze:A najgorsze, że Twojej Pańci nie chcą dać urlopu. Tego to już nawet nasza Pańcia nie rozumie. Nie wiem, co to jest prasa, ale moja Pańcia powiedziała, że ją tym zainteresuje.
Inka
MaryLux pisze:Mrrrrrrruuuuu, Kropeczko, czy przygotowałaś już przemówienie dla IS?
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza, zuzia115 i 971 gości