Kurcze,dlaczego w Cz-wie tak trudno o domki,chociaz tymczasowe, ja tego nie rozumiem

ale wiecie,wydaje mi się,że to przez to między innymi,że tak mało ludzi się angazuje w pomoc tym bezdomnym kotkom,ech przydałaby sie jakaś akcja na caaaaałe miasto
Szkoda rozdzielać kotki,ale jak znam zycie to i tak razem domu nie znajdą niestety,więc może chłopczyk pojechałby do Krakowa do tego jednego z obiecanych DT,tak by chyba było najlepiej myslę,chociaż to w sumie zalezy tylko i wylącznie od tej osoby,która oferowała DT bo kot miał być po kastracji/sterylizacji,ech za mało tych domków mamy
A co do imienia to mysle,że Aksamit pasuje jak ulał i Ptysia Mrusia też,bo ona taka słodka i okrąglutka
Pisałam w wątku na Kociarni,że mogę im zrobić aukcje na Allegro,ale nie wiem czy tylko Mrusi Ptysi czy chłopczykowi też,jak sądzicie?
No i ogłoszenie tez będe dziś pisac i drukować,więc też nie wiem czy tylko samej Ptysi czy Czarnuszkowi tez, bo ja naprawde nie wiem jak lepiej?
P.S Wibrysko własnie nie zapytałam Królewny do kiedy możemy trzymać klatkę-łapkę,ale może Iwonka coś wie na ten temat