Tiris pisze:Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...
Ja, ja ci współczuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tiris pisze:Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...
reddie pisze:Tiris pisze:Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...
Ja, ja ci współczujęOkrutny los was rozdziela, ale Tiris, nie martw się - zakochasz się w następnym. There's plenty of fish in the sea
BAJKA-BB pisze:Tiris pisze:Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...
Tiris, Boryś nadal jest "w zasięgu"Możesz chłopaka porwać jak po dobroci Matahari nie oda
Matahari pisze:wyniki Iry są bardzo ładne... lekko podwyższone jakieś tam wskaźniki, które najprawdopodobniej są podwyższone w wyniku stresu, który dziewczynka przeżyła - podróż, nowe miejsce, nowe zapachy... wetka jest przekonana, że to właśnie to... na razie więc panna odpoczywa i najwyżej powtórzymy za jakiś czas... dziś rano przywitałą mnie zwykłym kocim dzień dobry - normalny koci miauk zestrachanego zwierzaczka... potem dopiero przypomniała sobie, że należy być Bardzo Złym Kotem i zostałam owarczana jak należy... jeszcze dziewczynka wydala narkozę - gustowne pawiki są...
Sydney pisze:reddie pisze:Tiris pisze:Nikt mi nie wspólczuje...wy nic nie rozumiecie...ja się w Borysiu zakochałam...
Ja, ja ci współczujęOkrutny los was rozdziela, ale Tiris, nie martw się - zakochasz się w następnym. There's plenty of fish in the sea
W razie czego jedną "rybkę" mogę podrzucić.
Matahari pisze:reszta footer doprowadzała mnie jeszcze przed chwilą do rozstroju nerwowego wypakowyjąc zakupy z siatek leżących na narożniku... jesoooo... królował w tym Groszek, teraz słodko śpiący...
BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:reszta footer doprowadzała mnie jeszcze przed chwilą do rozstroju nerwowego wypakowyjąc zakupy z siatek leżących na narożniku... jesoooo... królował w tym Groszek, teraz słodko śpiący...
Kotecki sie starają, pomóc chciały, a tu taka niewdzięczność
Matahari pisze:zamiast naszyjkowej Buni jest naramienna Tara...
BAJKA-BB pisze:Matahari pisze:zamiast naszyjkowej Buni jest naramienna Tara...
Zdążyłaś wyedytowaćJeszcze przed chwilą była Tira i zastanawiałam się jak zdążyłaś w czasie krótkiej podróży dwie dziewczynki skrzyżować
![]()
![]()
Cieszę się, że Tara już wyjrzała zza szafki i szybciutko zorientowała się, gdzie jej będzie najlepiej
Matahari pisze: najnowszy news... GŁASKAŁAM MELISĘ... burczała coś tam pod nosem... ale się nie przejmowałam... i nawet z łapy chciała mi strzelić... ale ja bystra - patrz wyżej - i w niedzielę u weta obcięte miała panna pazury... hehehe... więc łapa niestraszna... i cioteczki... mamy dług u weta... 75 zł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Franciszek1954 i 125 gości